Je drukke leven zat? Download de 7 tips voor meer grip op je leven

Heb je het gevoel dat je werk nooit af is? Dat je altijd beschikbaar moet zijn? Heb je een kort lontje naar je partner en/of je kinderen? Blijf je piekeren en het gevoel dat alles je te veel is? Pak de grip op je leven terug met mijn 7 praktische, direct toe te passen tips voor meer balans in de leven.

N

Krijg grip op het drukke leven

N

Bewaak jouw eigen grenzen

N

Kom in balans

Pak de grip op je leven met deze 7 tips

Krijg je leven weer in balans

Grip, grip op je eigen leven. In ons drukke bestaan niet zomaar een vanzelfsprekendheid. Veel van mijn clienten en ook ikzelf ervaar dit. We moeten zoveel van onszelf, we leggen onszelf van alles op en er wordt ook veel verwacht.

Soms is dat prima en soms raken we de regie op ons leven (een beetje) kwijt. Zo voelde ik dat ik echt geleefd werd. Bijna geen keuze vrijheid had. Ik raakte uit balans en wist niet meer hoe ik echt kon ontspannen. Ik ging slechter slapen, voelde me uitgeblust en kreeg een steeds korter lontje naar de mensen om mij heen.

Onder andere door mijn werk als therapeut en mijn opleidingen had ik de tools in handen om weer in balans te komen. De grip te pakken.

En die tools wil ik jou ook geven. Ik heb daarom 7 tips voor je opgeschreven om ook weer meer balans in je leven te krijgen. Om stap voor stap de grip op je leven terug te pakken. Geen kort lontje meer of uitgeblust op de bank. Maar meer balans, rust en energie. 

 

Duidelijk en goed uit te voeren

Als moeder van 2 zoontjes weet ik hoe het is om jezelf een beetje uit het oog te verliezen. Het lezen van het e-book van Monique was heel herkenbaar. Daarom vond ik het erg fijn om haar tips te lezen. Ze zijn praktisch, niet ingewikkeld, duidelijk en goed uit te voeren. Nu neem ik bewust wat meer tijd voor mezelf en doe ik meer dingen die ik leuk vind 🙂

Monique

Nuttige en bruikbare tips

De titel van het boek spreekt direct aan en het onderwerp zal voor veel mensen (erg) herkenbaar zijn. Monique’s vlotte schrijfstijl nodigt uit tot het lezen en nieuwsgierig naar het vervolg. Het boek bevat nuttige en bruikbare tips die iedereen op zich wel kent, maar nooit in de praktijk brengt. Het is goed en confronterend om de tips eens op een rijtje te zien. 

Regine

Download de 7 tips voor meer grip op je leven

Vul hieronder je gegevens in en ik mail je direct het gratis e-book.

Grip op Geluk Basis

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op GelukPersonalJe hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis e-book: 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Online training Gelukkig worden zijn en blijven

Grip op Geluk

Zomer aanbieding

Vul hieronder je gegevens in en klik op bestellen. 

Je wordt doorgestuurd naar de betaallink.

 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

jouw e-book 'Grip op je Relatie'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op je relatie Hardcopy en ebook

5 Gratis tips

voor meer

Grip op je Relatie

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer grip op je relatie.

Je ontvangt 5 dagen lang elke dag een korte video (microtraining) met tips en oefeningen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Gelukkig worden, zijn en blijven'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!