Krijg weer grip op je leven

N

Word jij geleefd?

Het leven is druk. Er moet van alles en iedereen trekt aan je. Je hebt het gevoel dat je volledig geleefd wordt en geen eigen inbreng meer hebt. 

N

Is je leven uit balans?

Werk, kinderen, partner. Iedereen vraagt aandacht. Huishouden, van alles regelen. Je houdt nog net je hoofd boven water. Je voelt je moe en futloos.

N

Herken jij jezelf niet meer?

Je kunt je niet heugen dat je tijd voor jezelf had. Dat JIJ bepaalde wat je ging doen. Je verlangt terug naar de tijd dat jij een eigen keuze had en je niet zo machteloos voelde als nu.

Krijg weer grip op je eigen leven

Als het voelt of je geen invloed hebt op je eigen leven, doet dit wat met je geluksgevoel en je zelfvertrouwen. Het geeft een gevoel van machteloosheid en geeft spanning die je onnodig afreageert op de mensen om je heen. Daarnaast geeft het vaak grote vermoeiheid en fysieke klachten. 

Echter kiezen voor jezelf geeft je een schuldgevoel en voelt vaak egoïtisch. Het voelt bijna als kiezen uit twee kwaden. 

Toch is het nodig om meer voor jezelf te gaan staan en grenzen te stellen. Hierdoor ben je beter in staat om de moeilijke momenten aan te kunnen en om te gaan met alles wat het leven van je vraagt. Je krijgt weer oog voor je eigen behoeften en hoe je deze afstemd op je omgeving. Je pakt je onzekerheden aan, wordt assertiver en geduldiger. Het geeft je meer zelfvertrouwen, je voelt je fysiek beter en je staat positiever in het leven.

 

“Mijn missie is om iedereen weer in hun eigen kracht te zetten en eigen keuzes te laten maken die bij hén passen. Om hen zo weer grip op hun leven te geven en te laten genieten.”

Neem het heft weer in eigen hand

Het heft in eigen hand nemen. Het lijkt zo vanzelfsprekend. En toch is het dat niet. En is het zeker niet makkelijk. 

Jaren geleden begon ik mijn praktijk. En meer en meer kreeg ik mensen die eigenlijk maar één doel hadden: weer grip op hun eigen leven krijgen. Of dit nu was in hun relatie, op hun drukke leven of op hun soms heftige verleden. In de basis draait het altijd om dat punt. En waar controle erg negatief kan klinken, is dat eigenlijk waar we allemaal naar verlangen. Vanuit onszelf grip op het leven krijgen wat we leiden. Het heft in eigen hand. 

En dat is mijn focus geworden. Mensen die dát willen. Die ervoor willen gaan. Hen helpen dat te bereiken. Vanuit eigen kracht. Want iedereen heeft het in zich. Maar soms ben je het even kwijt.

Ook jij verdient het om weer grip op je leven te krijgen en te genieten.

In balans

Met coaching en therapie krijg je overzicht, kun je weer aanpakken en omgaan met de omstandigheden waar je mee te maken hebt.

In je eigen kracht

Met de trainingen leer je meer eigen keuzes maken en je grenzen bewaken. Je voelt je krachtiger en zelfverzekerder.

Je kan genieten

Met de online training ‘Grip op Geluk’  krijg je meer energie, geduld en positiviteit. Zo kun je weer genieten van het leven.

Ervaringen van mijn cliënten

In mijn kracht

Op dit moment ben ik nog met een traject bezig om oude pijn een plek te geven en naar voren te bewegen.

Monique weet mij in mijn kracht te zetten en mij in te laten zien waar ik goed in ben. Ik ben echt enorm blij met haar persoonlijke, eerlijke en directe aanpak.

Jules

Grenzen stellen

Het mooie van ouder worden vind ik dat ik bewuster van word en daarin zag ik dat ik moeite had met een aantal relaties. Ook grenzen stellen aan mijzelf en anderen is iets wat ik moeilijk vond. Monique heeft me geholpen naar die relaties en situaties te kijken. Het heeft mij sterker gemaakt en mij geholpen mijn eigen krachten  te zien.

Vera

Als een ander mens

Monique is een multitasker qua problematiek aanpakken. Ze weet met haar ervaring en haar aanpak de dingen op de gevoelige snaar te raken omdat ze ook goed luistert, begrip toont en daarna ook gelijk doorpakt. Je gaat echt als een ander mens naar buiten. Zo positief ervaar ik haar sessies.

Edwin

Grip op je leven, de mogelijkheden bij Fit & Vitaal Coaching 

Iedereen leert en ontwikkelt op zijn eigen manier. Met Grip op je leven heb ik geprobeerd aan te sluiten bij die verschillende manieren. Zo kun je individueel, uitgebreid en diepgaand aan de slag in een coaching/therapie traject. Maar ook in een groepstraining. Hierbij biedt de groep extra diepgang en kan het groepsproces heel helpend zijn. Echter, als de tijd ontbreekt of je een do-het-zelver bent, kun je ook thuis aan de slag met online-trainingen op jouw ontwikkel onderwerp.

Wil jij weer grip op je leven?

Neem contact op voor een gratis telefonische kennismaking

Veelgestelde vragen

Welke Grip-op onderdelen zijn er?

Er zijn verschillende onderdelen om weer grip op je leven te krijgen:

Welke technieken en methoden worden er gebruikt?

Ik werk met een grote hoeveelheid technieken en methoden. Onder andere:

  • NLP: Neuro Linguïstische Programmeren
  • RET: Rationeel Emotieve Therapie
  • Assen van Verandering
  • Hypnotherapie
  • Regressie
  • Systemisch werken
  • Trauma verwerkingstechnieken als onder andere EMDR
  • Relatietherapie waaronder EFT (Emotionally Focused Therapy)
  • Rouwbegeleiding
  • Ontspanninsoefeningen

Dit stelt mij in staat om maatwerk te leveren gericht op het probleem en de persoon.

Als ik online aan de slag ga is er dan ook nog persoonlijk contact?

Bij een online training ben je aangewezen op je eigen doorzettingsvermogen. Door de waan van de dag kan het nog wel eens lastig zijn om echt aan de slag te gaan of te blijven. Daarom zal ik je  proberen te motiveren door af en toe te mailen. Daarnaast is het altijd mogelijk om contact met mij op te nemen voor telefonisch advies of een afspraak bij mij op de praktijk. 

Wordt begeleiding vergoed door een verzekeraar?

Nee, begeleiding via Fit & Vitaal Coaching wordt niet vergoed door een verzekeraar. Ook niet in het aanvullende pakket.

Ervaringen van mijn cliënten

In relatie weer dichter bij elkaar

Voordat wij bij Monique kwamen stond onze relatie op het punt van instorten, door vele gebeurtenissen wisten wij zelf niet meer hoe we hier uit moesten komen. Monique heeft ons geholpen door ons weer dichter bij elkaar te brengen. Ze heeft ons het zetje gegeven wat wij nodig hadden en zelf niet konden vinden! Monique is een hele fijne vrouw, begrijpt je ook echt en doet er ook wat mee! Wij zijn haar zeer dankbaar!

Saroja

Rust gevonden en handvatten gekregen

Een jaar geleden de beslissing genomen om hulp te zoeken. De omschrijving op de website sprak mij erg aan. Aanpakken waar ik op dat moment tegenaan liep. In de loop van een jaar zijn diverse technieken de revue gepasseerd. Bij elke situatie kijken naar welke techniek het beste bij mij past. Zeker in mijn werk, rust gevonden en handvaten gekregen om met nieuwe stress situaties om te gaan.

Wilma

Wil jij weer helemaal in je eigen kracht komen staan?

Neem dan nu de eerste stap en neem contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

7 tips voor meer grip

Je drukke leven zat?

Download gratis 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Basis

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op GelukPersonalJe hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis e-book: 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!

Reserveer alvast jouw e-book

Veranderen van A tot Z

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium Verjaardagsaanbod

Je hebt je met succes ingeschreven!