Grip op Communicatie Lansingerland

Krijg grip op je communicatie met de training Grip op Communicatie in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)
5

Praten jullie langs elkaar heen?

Jullie praten wel maar het lijkt niet echt aan te komen bij de ander. Het lukt niet om je boodschap goed over te brengen.

5

Onstaan er (onnodige) discussies?

Er zijn continu discussies en ruzies over ‘niets’. En jullie worden steeds sneller geïrriteerd op elkaar. Je krijgt het maar niet voor elkaar om niet geïrriteerd te raken.

5

Praten jullie eigenlijk nog wel?

Je hebt het opgegeven om te delen wat er speelt. Je houdt je gedachten en gevoelens voor jezelf. Je wordt toch niet gehoord. 

Pak de grip op je communicatie terug!

Communiceren, praten, en dan elkaar echt begrijpen is niet makkelijk. We gaan denken voor de ander, vullen in hoe die gene gaat reageren, zijn bang dat we niet gehoord worden. En we praten vaak compleet langs elkaar heen terwijl het toch echt leek alsof we het over hetzelfde hadden. 

Hoe zou het zijn als jullie elkaar wel zouden kunnen bereiken? En elkaar  écht zouden begrijpen. Hoe zou het zijn als jullie uit de frustratie en discussie zouden kunnen blijven? En écht een gesprek over belangrijke zaken zouden kunnen voeren. 

Pak de grip op je communicatie! Leer hoe je elkaar weer vindt en uit de patronen van discussies blijft. Durf weer de moeilijke gesprekken met elkaar te voeren. 

Want of het nu een partner relatie is, familie relatie of werk relatie: je verdient het elkaar te begrijpen en te vinden!

“Écht communiceren doe je samen. Door te luisteren, te horen en je best te doen het te begrijpen. “

De workshop Grip op Communicatie

In deze Workshop Grip op Communicatie leer je op een leuke doeltreffende manier je patronen in te zien én te doorbreken. We kijken naar wat je zegt, hoe je het zegt, maar óók wat de ander zegt en doet. En wat dit dan weer doet met jou.

Je leert hoe je je boodschap zo overbrengt dat de ander je begrijpt, dat de ander wil luisteren. Hoe je vragen stelt en de juiste antwoorden krijgt. Wat de rol is van non-verbale communicatie. En hoe actie en reactie een rol spelen maar beïnvloedbaar zijn.

Je leert hoe jij Grip krijgt op jouw Communicatie.

En dat leer je alleen óf samen. Want deze workshop is voor iedereen die beter wil leren communiceren. In relatie met anderen.

Dus: kom alleen, kom samen, maar pak die grip!

Ervaar de kracht van goed communiceren

Je weet wat je zeggen moet

Je brengt je belangrijke boodschap zo onder woorden dat de ander naar je luistert en je begrijpt. 

Je bent je bewust van wat je doet

Je kent het effect van je verbale en non-verbale communicatie en weet hoe je hiermee je doel bereikt.

Je druft je kwetsbaar op te stellen

Je brengt je gevoel, wensen, en behoeftes onder woorden en wordt gehoord door je gesprekspartner.

Ervaringen van deelnemers van de workshop Grip op Communicatie

Zaterdag een geweldige workshop communicatie gevolgd bij Monique Moor. De axen van actie in communicatie. Ze danste zo elegant over de platen en veel van geleerd!

FH

Monique, dank voor je workshop in een paar uren tijd heb ik veel geleerd over communicatie en wat ik kan doen om dit beter te laten verlopen.

Susanne

Grip op Communicatie in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)

Communiceren is niet makkelijk. Écht met elkaar praten. We vullen in, putten uit ervaringen uit het verleden en vergeten vaak om de ander mee te nemen in wat de achterliggende gedachten zijn. En dat alles zorgt ervoor dat we langs elkaar heen praten. Dat we in (onnodige) discuccies komen.

Kom in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs) naar de workshop Grip op Communicatie. Leer luisteren, praten en invloed uitoefenen op het gesprek. Durf je weer kwetsbaar op te stellen. Je gevoel, gedachten en emoties te delen. En voel je gehoord.

Neem contact op

Heb je vragen of weet je niet zeker of deze training iets voor jou is? Neem contact op.

Workshopdata

  • Dinsdagavond 3 maart 2020 van 19:30 uur tot 22:30 uur
  • Dinsdagavond 12 mei 2020 van 19:30 uur tot 22:30 uur
  • Zaterdagochtend 4 juli 2020 van 09:00 uur tot 12:00 uur

Inschrijven

Schrijf je hieronder in voor de Workshop Grip op Communicatie in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)

7 + 5 =

Fit & Vitaal Coaching gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.

Ontvang praktische tips om grip te krijgen op je leven!

Schrijf je hier in en ontvang 2 maal per maand praktische tips en informatie via de mail om meer grip te krijgen op je leven, je relaties en je werk. 

Je hebt je met succes ingeschreven!