Wie jarig is, trakteert!

Daarom alleen vandaag, 4 november, 42% korting op de Grip op Geluk Premium training!

Gelukkig zijn is niet vanzelfsprekend. Zeker niet in deze tijd van Corona en (semi) Lockdown. Je komt ineens voor uitdagingen te staan die je niet had verwacht. En dat kan wat met je doen.  En met je gevoel voor geluk. Een gevoel dat vaak (te veel) wordt beïnvloed door je omgeving.

Als moeder, partner en therapeut is ook deze tijd voor mij af en toe een uitdaging. Vermoeidheid, zorgen, drukte en onzekerheid geven ook mij af en toe een ongelukkig en down gevoel. En op zo’n moment pak ik er oefeningen bij die mij weer op de been helpen. Helpen om de schouders eronder te zetten en door te pakken.

En dat gun ik jou ook!

Daarom, eenmaling, op mijn verjaardag een traktatie voor jou! Mijn training Grip op Geluk Premium, met al deze oefeningen en verdiepende vragen,  inclusief werkboek, videolessen en e-mails van  €79,- voor 45,- . 

Voel je weer gelukkig door te werken aan:

N

Realistisch kijken naar je geluk (en waar je invloed op hebt)

N

De kracht van positieve gedachten

N

Grenzen durven stellen en écht veranderen

Praktische oefeningen uit mijn praktijk

Vanaf 2007 heb ik honderden cliënten begeleid op het meer grip krijgen op hun leven en hun geluk. Ik ben als psychodynamisch therapeut opgeleid en gewend aan het combineren en samenvoegen van oefeningen die passen bij mijn cliënten. Bij hun zoektocht naar een fijner, gelukkiger leven en ook passend bij hun manier van opnemen van informatie.

En zo heb ik altijd vanuit alle hoeken informatie opgepakt en samengevoegd tot werkzame oefeningen. En niet alleen toegepast bij mijn clienten maar ook bij mijzelf. Want ik wil weten wat ik doe. Ik wil het zelf ervaren. En heb er ook zelf natuurlijk baat bij. 

En zo ook nu, zeker in deze tijd van Corona, pak ik  oefeningen erbij om mijzelf op te peppen, de positieve kant van zaken te zien en energieker te zijn.  

Al deze oefeningen  en veel meer zijn samengevoegd in de training ‘Grip op Geluk Premium‘. 

 

Gelukkiger worden in 39 pagina’s

De Online training ‘Grip op geluk Premium’ bestaat uit het werkboek ‘Gelukkig worden, zijn en blijven’ (een invulbaar PDF van 39 pagina’s), 9 videolessen en interactieve e-mails.

De inhoud

In de training deel ik met jou mijn theoretische kennis op een praktische manier in korte teksten en vlogs. En stel ik vragen die je aanzetten tot nadenken en je brengen tot verdieping.  Wat ik wil bereiken is je zo diep mogelijk bij jezelf te raden gaat hoe het zit.  Want daarmee kun je het meest effectief aan de slag in praktische oefeningen in het boek en dus je geluk.

De gehele training neemt in principe 4 weken in beslag al ben je natuurlijk vrij je eigen tijd en tempo te bepalen. Het staat gelijk aan zeker 4  therapie sessies.

Ervaringen van mijn cliënten

Uitgebreide ‘trucendoos’

Meerdere sessies bij Monique gevolgd. Ze gaat op open en analytische wijze te werk en heeft een uitgebreide ‘trucendoos’ waar zoveel verschillende technieken in zitten dat deze haast onuitputtelijk lijkt. Monique heeft altijd verschillende benaderingswijzen paraat. 

VZN

Mentale gereedschapskist

Een van haar sterkste punten, in mijn ogen, is het voorhouden van de spreekwoordelijke spiegel. Ook heeft ze mijn “mentale gereedschapskist” aangevuld met technieken om bijvoorbeeld oplopende stress snel te herkennen en in de kiem te kunnen smoren.

Alex

Pak de Grip op jouw Geluk nu met 42% verjaardagskorting

Binnen 3 stappen kun je aan de slag met jouw geluk door te klikken op onderstaand bestelknop.

  1. Vul je naam en emailadres in
  2. Betaal
  3. Start je online training

 

7 tips voor meer grip

Je drukke leven zat?

Download gratis 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Basis

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op GelukPersonalJe hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis e-book: 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!

Reserveer alvast jouw e-book

Veranderen van A tot Z

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium Verjaardagsaanbod

Je hebt je met succes ingeschreven!