Overwin relatieproblemen met de online training Grip op je Relatie

Ontdek hoe je effectief communiceert, conflicten oplost en intimiteit verbetert.
AanmeldenMeest gestelde vragen
5

Jullie hebben vaak ruzie en conflicten

Het lijkt wel of jullie elkaar helemaal niet meer kunnen en willen begrijpen. De constante ruzies maken je verdrietig en wanhopig.

5

De intimiteit is ver te zoeken

Jullie rennen en vliegen wat af. Er is nauwelijks tijd voor elkaar, laat staan voor intimiteit. De spontane kusjes en knuffels zijn verdwenen. Je mist het samen verbonden voelen.

5

Je twijfelt of je nog wel samen verder wilt

Is dit het nou? Is dit waar jullie zo vol verwachting naar uit gekeken hebben toen jullie je leven samen startten? Je twijfelt steeds meer of je nog wel met deze partner verder wilt. 

Beeld van een ongelukkig koppel die niet meer weet of ze samen verder willen met hun relatie. Intimiteit is weg, communicatie is slecht en er zijn veel conflicten.
Beeld van een koppel die weer verbinding maakt na relatieproblemen door verbeterde communicatie en de online training Grip op je Relatie

Red je relatie met ‘Grip op je Relatie’!

Je relatie is het waard om voor te vechten, maar soms is de stap naar hulp te groot, past het moeilijk in de agenda, of is je partner er nog niet klaar voor. Toch wil je je relatie niet zomaar opgeven.

Dat hoeft ook niet. Met deze training haal je mij als ervaren relatietherapeut in huis. Ik begeleid jou of jullie met mijn boek en video’s alsof je bij mij in de praktijkruimte zit. Ik leg je uit wat ik daar zou uitleggen en geef je oefeningen zoals ik zou doen als je een traject bij mij volgt.

Je werkt aan het herwinnen van communicatie en verbinding. Je leert elkaar weer begrijpen en durft kwetsbaar te zijn. Stap voor stap pak je de grip op je relatie terug.

Het liefst doe je dit natuurlijk samen, maar als je partner er nog niet klaar voor is, kun je ook alleen beginnen. Vaak volgt de ander het voorbeeld.

Wacht dus niet langer en pak de grip op je relatie terug!

De ware kracht van een relatie zit in het samen overwinnen van moeilijkheden.

Investeer in de toekomst van jouw relatie

Geef je relatie een boost

Ontdek hoe je elkaar weer echt kunt begrijpen en de diepe connectie herstelt. Laat de liefde en passie opnieuw opbloeien in je relatie.

Waar en wanneer je wilt

Volg de training wanneer het jou uitkomt, waar je ook bent. Geen wachttijden, geen reiskosten, maximaal resultaat.

Professionele begeleiding

Ervaar direct het verschil met bewezen effectieve methodes, praktische tips en oefeningen van een erkende relatietherapeut.  

Ervaringen van clienten

Professioneel en toegankelijk

Monique is een professionele, toegankelijk persoon die je kunt vertrouwen om je een goede ondersteuning te geven met je relatieproblemen. Het is fijn dat er rekening is gehouden met je specificiteit als individuen en dat je niet genomen word in een standaard protocool.

Marie en Steven

Humor

Een aanrader! Monique is een fijn persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze heeft ook humor, wel belangrijk zo af en toe. Door de gesprekken en de gekregen opdrachten kregen wij meer begrip voor elkaar.

Ellen en Ad

Verreiking voor iedere relatie

Vooral de metaforen die gebruikt werden hebben ons erg geholpen en zijn nog steeds erg helpend. Communiceren blijft ontzettend lastig, maar door de handvatten die we meegekregen hebben lukt het ons vaak wel. Het is een verreiking voor iedere relatie.

Irma en Sven

Grip op je relatie: In 5 stappen naar een gelukkiger samenzijn

Elke relatie kent zijn hobbels. Samen overwin je veel problemen, maar soms lijkt de afstand te groot en bereik je elkaar niet meer. Praten wordt lastig en er ontstaan steeds meer ruzies of stiltes.

Ook kan de tijd samen beperkt worden. Door werk, door familie, door kinderen. Ook dat geeft steeds meer afstand. De emotionele verbinding wordt minder en de intimiteit verdwijnt. Een kus, een knuffel, een echt gesprek… 

De liefde lijkt steeds meer te verdwijnen.

Maar dat hoeft niet!

Jullie kunnen je weg terugvinden als jullie dat willen. En ja, het cliché is waar: een relatie is hard werken. Maar is het echt erg om hard te werken voor iets dat zoveel kan geven? Dat liefde en verbinding brengt? Dat gevoel van bij elkaar horen en samen de wereld aankunnen?

Met deze training ga je samen aan de slag (of eerst alleen). Jullie gaan diep duiken, op zoek naar de kern van jullie relatie, en werken aan het vullen van jullie liefdestank.

Jullie relatie is het waard om voor te vechten en ik geef jullie alle tools die jullie nodig hebben met deze training.

Meest gestelde vragen

Voor wie is de training "Grip op je Relatie" geschikt?

De training is geschikt voor stellen die hun relatie willen versterken, verbeteren of herstellen. Ook individuen die willen werken aan hun relatie, terwijl hun partner nog niet klaar is om deel te nemen, kunnen veel baat hebben bij deze training.

Hoe werkt de training precies?

De training bestaat uit een combinatie van een e-book en video’s die je stapsgewijs begeleiden. Je krijgt oefeningen en uitleg die je kunt toepassen op je eigen situatie, alsof je persoonlijke begeleiding krijgt van een ervaren relatietherapeut.

Daarnaast kan je ook nog kiezen voor de optie waarbij je 2 live online relatietherapiesessies krijgt met mij van 1,5 uur. Hierin gaan we dan echt concreet in op jullie specifieke problemen en situaties.

Hoeveel tijd kost de training per week?

De training is flexibel en kan worden aangepast aan jullie agenda. Het is aan te raden om wekelijks ongeveer 1-2 uur te besteden aan het bekijken van de video’s en het uitvoeren van de oefeningen om het beste resultaat te behalen.

Wat als mijn partner niet mee wil doen?

Het is mogelijk om de training alleen te volgen. Vaak inspireert het zien van positieve veranderingen in jouw gedrag je partner om ook mee te doen. Bovendien zijn de inzichten en tools die je leert ook waardevol als je ze alleen toepast. Voor deze en andere relaties in je leven.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

De resultaten variëren per koppel, maar veel deelnemers ervaren verbeterde communicatie, hernieuwde emotionele verbinding en een dieper begrip van elkaar. De training geeft jullie de tools om conflicten beter te beheren en jullie relatie te versterken.

Is er een garantie op de training?

Ja, we bieden een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Als jullie binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden zijn met de training, krijg je het volledige bedrag terug. Jullie tevredenheid en het succes van jullie relatie zijn de hoogste prioriteit.

NB: Dit is met uitzondering van eventueel al afgenomen online relatietherapie sessie (a 150 euro) en/of hardcopy boek (a 15 euro).

Heb je een vraag? Neem contact op.

Heb je vragen of weet je niet zeker of deze training iets voor jou is? Neem contact op.
Geef grenzen aan en kom in balans met 7 tips voor meer grip op je leven

Gratis e-book: 7 tips voor meer grip op je leven

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

jouw e-book 'Grip op je Relatie'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op je relatie Hardcopy en ebook

5 Gratis tips

voor meer

Grip op je Relatie

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer grip op je relatie.

Je ontvangt 5 dagen lang elke dag een korte video (microtraining) met tips en oefeningen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Gelukkig worden, zijn en blijven'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor de Relatie Challenge:

Doen, Durven of Waarheid | Date Night

Vul je gegevens in en je ontvangt meer informatie via de mail (via email adres info@hetrelatiespel.nl)

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z' en 'Gelukkig Worden, Zijn en Blijven

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in enontvang direct

'Grip op je Relatie' en 'Gelukkig Worden, Zijn en Blijven'in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Fit & Vitaal Coaching

Fit & Vitaal Coaching

I will be back soon

Fit & Vitaal Coaching
Hallo,
Klik op de button hieronder om mij een bericht te sturen. Ik laat dan zo snel mogelijk wat van mij horen!
Groeten, Monique
WhatsApp