Wie ben ik?!

Pak de grip op je leven terug met de persoonlijke ontwikkeling training Wie ben ik?! in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)
5

Ben je de balans kwijt?

Altijd maar aan het rennen, vliegen en haasten. Je hebt moeite om aan alle verwachtingen te voldoen en al helemaal geen tijd voor jezelf.

5

Wordt jij geleefd?

Het leven is druk. Er moet van alles en iedereen trekt aan je. Je hebt het gevoel dat je volledig geleefd wordt en geen eigen inbreng meer hebt.

5

Ga jij vaak je grenzen over?

Keer op keer stel je je grens en ga je er toch weer overheen. Voor de lieve vrede, omdat het niet anders kan. Waar blijf jij?

Pak de grip op je leven terug!

Rennen, vliegen, haasten. Geleefd worden door de waan van de dag. Door het gezin, door je werk, door alles wat moet. En denk je wel eens: is dit het nou? Waar blijf ik?

Pak de grip op je leven weer terug. Kom in je eigen kracht en neem het heft weer in eigen hand. Wij leren je weer in balans te komen. Je grenzen te respecteren en te handelen vanuit jezelf. Wij brengen je weer in contact met wie je eigenlijk bent. Wat JIJ eigenlijk wilt. En dat af te stemmen op de omgeving. Je gaat keuzes maken die bij jou passen. Afwegingen maken om iets wel of niet te doen ook rekening houdend met JOUW belang. 

We brengen je ook weer terug in je lijf. Terug naar gevoel. Terug naar de innerlijke kracht vanuit de totale JIJ. 

Terug naar jezelf. 

 

“Kom in je eigen kracht. Pak de grip terug en weet weer wie JIJ bent”

De training

De persoonlijke ontwikkeling training Wie ben ik?! in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs) bestaat uit 5 dagdelen van 4 uur. Elk dagdeel begint met 2 uur mentale training met coach Monique Moor. Je gaat hier actief met jezelf aan de slag met erkende methoden in persoonlijke ontwikkeling.

Vervolgens is er 2 uur fysieke training in de sportzaal met fysiotherapeut Rogier Staartjes van VitalityMove. Elke fysieke training gaat door op wat eerder op de dag is aangepakt bij Monique. De training is voor elk niveau en geen zware fitness training. Het is een fysieke versteviging op de mentale training.

Door deze combinatie kom je zowel mentaal als fysiek meer in contact met jezelf en leer je weer te handelen vanuit je eigen kracht.

De training per dagdeel

Dag 1

Deze dag beginnen we bij JOU. Waar jij voor staat en wat hoort bij jou vanuit de kern van jouw persoon. Je leert jezelf (weer) echt kennen.

Dag 2

Deze dag gaat over hoe JIJ in het leven staat. Wat jouw waarden zijn. Waar jij belang aan hecht. Én of je hier niet volledig aan voorbij gaat in de dagelijkse hectiek… (inzicht in grenzen, behoeften, jouw IK)

Dag 3

Inzicht is natuurlijk niet genoeg. Er moet wat gaan gebeuren. Deze dag gaan we hierop actie zetten. Het heft weer in eigen handen.

Dag 4

Veranderen is lastig, dat weten we allemaal. Maar opgeven doen we niet. We pakken deze dag door.

Dag 5

Dag 5 komen alle dagen samen. Wie ben jij?! Wat hoort bij jou, wat heb je ontdekt en wat is er veranderd. Én … we gaan het vieren!

Weet weer wie JIJ bent!

Jij bent in balans

Je maakt keuzes in wat moet en wat jij wilt. Je weet hierdoor de balans te bewaren in je drukke leven.

Jij staat in je kracht

Je kent en respecteerd je grenzen. Je maakt beslissingen vanuit je eigen kracht en komt tegemoed aan je eigen behoeftes.

Jij hebt grip op je eigen leven

Jij bepaalt en hebt het heft weer volledig in eigen hand. Je laat je niet meer geleefd worden.

Ervaringen van deelnemers van de training Wie ben ik?!

Na een zwaar jaar ben ik Fit & Vitaal Coaching gaan volgen. Zowel Monique als Rogier laten mij naar de toekomst kijken, wat wil IK, en het verleden achter mij te laten. En wie ben ik, wat kan ik. Ik heb de coaching als zwaar maar prettig en leerzaam ervaren.

Joslyn

Was een interessante training waar je echt over jezelf gaat nadenken en ook feedback krijg van mensen die je zelf hebt uitgekozen. Leuk om zo met jezelf bezig te zijn.

Charlotta

Een intensieve training die het onderste van je naar boven haalt en je ook goed kan werken aan je grenzen, doelen, uitdagingen en valkuilen.
De training zit goed in elkaar door aan jezelf te werken psychologisch en lichamelijk.

Edwin

Lees de uitgebreide ervaringsverhalen van Edwin en Helen

Persoonlijke ontwikkeling  training: Wie ben ik?! in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)

We leven in een 24-uurs maatschappij waarin veel van ons wordt verwacht. Hierdoor rennen en vliegen we wat af en staan we te weinig stil. We raken uit balans, worden geleefd en gaan continu onze grenzen over.

Neem het heft weer in eigen hand. Kom weer in je eigen kracht. Maak keuzes vanuit jouzelf, jou behoeftes. En kom in balans. Jij verdient het om te zijn Wie jij bent!

Laat je door ons trainen in de persoonlijke ontwikkeling training Wie ben ik?! om de grip op je leven weer terug te pakken. Claim deze tijd voor jezelf en kom naar Lansingerland (Berkel en Rodenrijs).

Heb je een vraag? Neem contact op.

Heb je vragen of weet je niet zeker of deze training iets voor jou is? Neem contact op.

Trainingsdata

  • Zaterdagochtend: 4, 11, 18 en 25 april en 16 mei 2020 van 09:00 uur tot 13:00 uur. Nog 6 plekken beschikbaar.
  • Donderdagmiddag: 28 mei, 4, 11, 18 en 25 juni 2020 van 13:00 uur tot 17:00 uur. Nog 6 plekken beschikbaar.
  • Maandagochtend: 21 en 28 september en 5, 12 en 19 oktober 2020 van 09:00 uur tot 13:00 uur. Nog 6 plekken beschikbaar.

Ervaring van een deelnemer 6 maanden na de training

Afgelopen juni een zeer verhelderende Coaching gekregen van Monique en Rogier waar ik mijn verdwenen Ik een stuk heb terug gevonden. Het heeft mij mentaal en fysiek een stuk sterker gemaakt.

Ik heb nog elke dag profijt van jullie training. Ga zo door.

Joslyn

Pak de grip op je leven terug en schrijf je nu in!

7 tips voor meer grip

Je drukke leven zat?

Download gratis 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Basis

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op GelukPersonalJe hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis e-book: 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!