Wie ben ik?! (online)
Pak de grip op je leven met de live online training in persoonlijke ontwikkeling 'Wie ben ik?!'
Ook offline mogelijk
5

Ga jij vaak je grenzen over?

Keer op keer stel je je grens en ga je er toch weer overheen. Voor de lieve vrede, omdat het niet anders kan, omdat het je zo geleerd is. Is dit wat je wilt blijven doen? Wat je je kinderen ook wilt leren?
5

Ben je de balans kwijt?

Altijd maar aan het rennen, vliegen en haasten. Je hebt moeite om aan alle verwachtingen te voldoen en al helemaal geen tijd voor jezelf. Is dit hoe je je leven voor je zag?

5

Word jij geleefd?

Het leven is druk. Er moet van alles en iedereen trekt aan je. Je hebt het gevoel dat je volledig geleefd wordt en geen eigen inbreng meer hebt. Waar blijf jij?

Kom in je eigen kracht en pak de grip op je leven terug met de training persoonlijke ontwikkeling Wie ben ik

Helen: “Eindelijk koos ik voor mijzelf.”

‘Al jaren was ik mijzelf voorbij aan het rennen. Ik had de zorg voor mijn vader. De relatie met mijn zus verliep al jaren stroef. En er werd veel verwacht op mijn werk. Ik was moe, snel boos en leefde op de automatische piloot.

Toen ik mijn baan kwijtraakte door reorganisatie en mijn partner ook nog eens ziek werd, wist ik dat ik iets moest gaan doen. Als ik niet voor mijzelf ging zorgen, zou ik omvallen en dat kon echt niet.

Ik had over de training ‘Wie ben ik?!’ gelezen in de plaatselijke krant. Dat was precies wat ik nodig had. Balans, niet meer geleefd worden en niet meer over mij heen laten lopen. Er viel al een last van mijn schouders toen ik mij inschreef. Eindelijk koos ik voor mijzelf!

De combinatie van mentaal en fysiek was voor mij zeer krachtig. Het maakte me sterk om keuzes te maken en moeilijke beslissingen te nemen. En als bonus vond ik kort daarna een baan in het bedrijf bij een van de andere deelnemers?.’

 

Kom in je eigen kracht. Pak de grip terug en weet weer wie JIJ bent.

Vanuit passie, kennis en kunde ontstaan

Rogier werkte als fysiotherapeut en personal trainer bij een reintegratie bedrijf. Monique werkte voor een arbodienst en begeleide jarenlang mensen terug naar werk.

Beiden wilden ze meer kunnen betekenen in het begeleiden van mensen. Hun expertise en passie voor het sterker maken van mensen meer inzetten. En zo kozen ze beiden voor hun eigen bedrijf.

In 2018 leerden ze elkaar kennen en ontwikkelden samen de training ‘Wie ben ik?!’ vanuit passie voor hun vak, eigen levenservaring, en kennis en kunde. In de loop van de jaren begeleidden ze samen met deze training vele mensen naar meer balans en een krachtiger leven.

Maar ook zij hadden te waken voor hun eigen grenzen en keuzes te maken. En zo sloeg Rogier in 2022 een nieuwe weg in en besloot Monique de training met het zelfde gedachte goed door te zetten. 

Mentaal en fysiek terug in je eigen kracht

Deze live online persoonlijke ontwikkeling training ‘Wie ben ik?!’ is een training in klein groepsverband (maximaal 6 personen) via Zoom die bestaat uit 5 avonden van 2,5 tot 3 uur waarin je zowel mentaal als fysiek wordt uitgedaagd om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. In keuzes maken, loslaten en krachtiger staan.

De combinatie van mentaal en fysiek zorgt dat je dichter bij je gevoel komt en dit leert inzetten om op te komen voor jezelf en je eigen behoeften. De groepsdynamiek helpt hierbij als versteviging en ondersteuning. Het leert je om keuzes te maken en laat zien dat je niet alleen bent. 

 

De training ‘Wie ben ik?!’ per dagdeel

Dag 1

Deze dag beginnen we bij JOU. Waar jij voor staat en wat hoort bij jou vanuit de kern van jouw persoon. Je leert jezelf (weer) echt kennen.

Dag 2

Deze dag gaat over hoe JIJ in het leven staat. Wat jouw waarden zijn. Waar jij belang aan hecht én of je hier niet volledig aan voorbij gaat in de dagelijkse hectiek…

Dag 3

Inzicht is natuurlijk niet genoeg. Er moet wat gaan gebeuren. Deze dag gaan we hierop actie zetten. Het heft weer in eigen handen nemen.

Dag 4

Veranderen is lastig, dat weten we allemaal. Maar opgeven doen we niet. We pakken deze dag door.

Dag 5

Dag 5 komen alle dagen samen. Wie ben jij?! Wat hoort bij jou, wat heb je ontdekt en wat is er veranderd. Én … we gaan het vieren!

Wil je advies over of deze training wat voor jou is?

Neem dan contact op en we kijken samen of dit past.

Ontdek weer wie JIJ bent!

Jij bent in balans

Je maakt keuzes in wat moet en wat jij wilt. Je weet hierdoor de balans te bewaren in je drukke leven.

Jij staat in je kracht

Je kent en respecteert je grenzen. Je maakt beslissingen vanuit je eigen kracht en komt tegemoet aan je eigen behoeftes.

Jij hebt grip op je eigen leven

Jij bepaalt en hebt het heft weer volledig in eigen hand. Je laat je niet meer geleefd worden.

Ervaringen van deelnemers van de training Wie ben ik?!

Een training die je uitdaagt

Als je op zoek bent naar wat je zelf graag wilt is dit echt een training die je uitdaagt. De opdrachten zetten je aan het denken en de combinatie met het bewegen maakt dat je steeds duidelijker krijgt waar je grenzen liggen, wie je bent en wat je wilt. Je wordt je er goed bewust van hoe het mentale en lichamelijke met elkaar samen hangen.

Tanja

De tools geleerd om het anders aan te pakken

Ik heb er heel veel aan gehad om mijn leven op de rail te krijgen, in ieder geval een start gemaakt. Onder ogen gezien dat ik beter voor mezelf moet zorgen en mezelf moet uiten. Ik heb de tools geleerd om het anders aan te pakken. Ik heb meer van mezelf geleerd.

Gita

Mooie zoektocht naar je zelf

Een hele bijzondere, diepgaande maar leuke cursus. Een lach en een traan maar een mooie zoektocht naar je zelf. Je mooie eigenschappen herontdekken en leren omgaan met dingen waar je tegen aan loopt, op verschillende vlakken. Mooi groepsverband wat de cursus echt iets extra’s geeft. Super fijne ervaring. 

X

Live online training: Wie ben ik?!

Je leeft in een 24-uurs maatschappij waarin veel van je wordt verwacht. Hierdoor ren en vlieg je wat af en sta je weinig stil. Je raakt uit balans, wordt geleefd en gaat continu je grenzen over. Daarnaast spelen overtuigingen en wat jij geleerd hebt van je ouders je parten in het kiezen voor jezelf.

En hoe jij leeft heeft effect op je kinderen. Want wat jij doet, wat jij laat zien, gaan ze onbewust kopiëren. Ookal wil en zeg je iets anders. En zo leer je je kinderen te doen wat jij doet. Te leven hoe jij nu leeft.

Maar dat kan anders. In deze live online training in persoonlijke ontwikkelingWie ben ik?!’ pak jij de grip op je leven weer terug. Neem je het heft  in eigen hand en kom in je eigen kracht. Maak je keuzes vanuit jezelf en geef je gehoor aan jouw behoeftes.

Jij verdient het om te zijn Wie Jij Bent (en je kinderen ook)! Dus neem deze tijd voor jezelf en ga je eigen leven leiden.

Trainingsdata 2023

  • Woensdagavond 28 februari, 6, 13, 20 en 27 maart 2024 19:00 uur tot 22:00 uur

NB: De training vindt via Zoom plaats. Het is belangrijk dat je in een rustige ruimte zit waar je niet gestoort wordt. Verder heb je pen en papier nodig en bij voorkeur een matje om grondoefeningen op te doen.

Kom je liever toch naar een offline/fysieke training dan kan dat ook. Wie ben ik?! wordt ook 3 keer per jaar in Berkel en Rodenrijs gegeven op locatie.

Veelgestelde vragen

Stel dat ik een keer niet kan, wat dan?

Mocht je één van de genoemde data niet aanwezig kunnen zijn dan gaan we kijken met alle deelnemers of de training een dagdeel verplaatst kan worden. In dezelfde week of in een andere week.

Is dit niet mogelijk dan krijg je de informatie mee zodat je alsnog thuis aan de slag kunt.

Hoe wordt gezorgd dat het beklijft?

De training is zo opgebouwd dat je er niet alleen nu wat aan hebt maar ook later. Je kunt de oefeningen steeds weer gebruiken op andere onderwerpen of situaties in je leven en de reflectie na iedere dag zorgt ervoor dat je ook later nog weet wat jouw eye-openers waren.

Kan mijn werkgever de training ook voor mij betalen?

Zeker. Als je mij voorziet van een contactpersoon, adresgegevens en email adres maak ik graag een offerte voor je werkgever.

Ervaringen van deelnemers van de training Wie ben ik?!

Nog elke dag profijt

Zes maanden geleden heb ik de training ‘Wie ben ik’ afgerond. Ik heb er nog elke dag profijt van. Ik leef naar mijn waardes en kan keuzes maken vanuit mijn gevoel. Daarnaast kan ik beter met tegenslagen omgaan. Hier ben ik ontzettend blij mee.

Manisha

Confronterend en erg leerzaam

Bij deze training leer je in groepsverband goed naar jezelf te kijken. Je krijgt de ruimte, tijd en tal van instrumenten om dit goed te doen. Het is confronterend maar ook erg leerzaam. Dit in combinatie met ook de fysieke trainingen geeft je na een training een voldaan gevoel en elke week het gevoel dat je stappen maakt om echt te leren ‘Wie Ben Ik’

Lotte

Sterker en bewuster

Een half jaar na de training sta ik goed in het leven. De cursus heeft me sterker gemaakt en ook bewuster. Zowel in het privé als ook op werk. Deze cursus heeft mij ook gemaakt tot wat ik nu ben. Ik ben actiever en gebruik nog steeds de tips & tricks als ik ze nodig heb.

Edwin

Pak de grip op je leven terug en schrijf je nu in!

Fit & Vitaal Coaching gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid. Je ontvangt elke twee weken een mail met tips en inspiratie. Afmelden is ten alle tijden mogelijk via de afmeldknop.

Heb je een vraag? Neem contact op.

Heb je vragen of weet je niet zeker of deze training iets voor jou is? Neem contact op.
Geef grenzen aan en kom in balans met 7 tips voor meer grip op je leven

Gratis e-book: 7 tips voor meer grip op je leven

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

jouw e-book 'Grip op je Relatie'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op je relatie Hardcopy en ebook

5 Gratis tips

voor meer

Grip op je Relatie

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer grip op je relatie.

Je ontvangt 5 dagen lang elke dag een korte video (microtraining) met tips en oefeningen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data en andere informatie over de 'Wie ben ik?!' Training?

Vul hieronder je gegevens in en we houden je op de hoogte!

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Gelukkig worden, zijn en blijven'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor de Relatie Challenge:

Doen, Durven of Waarheid | Date Night

Vul je gegevens in en je ontvangt meer informatie via de mail (via email adres info@hetrelatiespel.nl)

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z' en 'Gelukkig Worden, Zijn en Blijven

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in enontvang direct

'Grip op je Relatie' en 'Gelukkig Worden, Zijn en Blijven'in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!