Wie ben ik?!

Pak de grip op je leven terug met de live onlinegroepstraining Wie ben ik?!
5

Ben je de balans kwijt?

Altijd maar aan het rennen, vliegen en haasten. Je hebt moeite om aan alle verwachtingen te voldoen en al helemaal geen tijd voor jezelf.

5

Word jij geleefd?

Het leven is druk. Er moet van alles en iedereen trekt aan je. Je hebt het gevoel dat je volledig geleefd wordt en geen eigen inbreng meer hebt.

5

Ga jij vaak je grenzen over?

Keer op keer stel je je grens en ga je er toch weer overheen. Voor de lieve vrede, omdat het niet anders kan. Waar blijf jij?

Helen: “Eindelijk koos ik voor mijzelf.”

‘Al jaren was ik mijzelf voorbij aan het rennen. Ik had de zorg voor mijn vader. De relatie met mijn zus verliep al jaren stroef. En er werd veel verwacht op mijn werk. Ik was moe, snel boos en leefde op de automatische piloot.

Toen ik mijn baan kwijtraakte door reorganisatie en mijn partner ook nog eens ziek werd, wist ik dat ik iets moest gaan doen. Als ik niet voor mijzelf ging zorgen, zou ik omvallen en dat kon echt niet.

Ik had Rogier en Monique in de plaatselijke krant gezien met hun training ‘Wie ben ik?!’. Dat was precies wat ik nodig had. Balans, niet meer geleefd worden en niet meer over mij heen laten lopen. Er viel al een last van mijn schouders toen ik mij inschreef. Eindelijk koos ik¬†voor mijzelf!

De combinatie van mentaal en fysiek was voor mij zeer krachtig. Het maakte me sterk om keuzes te maken en moeilijke beslissingen te nemen. En als bonus vond ik kort daarna een baan in het bedrijf bij een van de andere deelnemersūüėÉ.’

 

Kom in je eigen kracht. Pak de grip terug en weet weer wie JIJ bent 

Mentaal en fysiek terug in je eigen kracht

De persoonlijke ontwikkeling training ‘Wie ben ik?!’¬†is een live online groepstraining die bestaat uit 5 dagdelen van 4 uur. Elk dagdeel begint met 2 uur mentale training met coach Monique Moor. Je gaat actief met jezelf aan de slag met erkende methoden in persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je thuis, achter je eigen beeldscherm en toch samen. Je ziet zowel Monique als ook de andere deelnemers. Je werkt opdrachten uit en deelt uitkomsten.¬† Je kunt sparren en helpt elkaar, ondanks de afstand, om verder te komen in het proces.

Vervolgens is er 2 uur fysieke training met fysiotherapeut Rogier Staartjes van VitalityMove. De fysieke training gaat door op wat eerder op de dag is aangepakt bij Monique. De training is voor elk niveau. Het is een fysieke versteviging op de mentale training. En ook deze fysieke training doe je thuis, op afstand, maar met elkaar.

Door deze combinatie kom je zowel mentaal als fysiek meer in contact met jezelf en leer je weer te handelen vanuit je eigen kracht.

Vanuit passie en kennis en kunde ontstaan

Rogier werkte als fysiotherapeut en personal trainer bij een reintegratie bedrijf. Monique werkte voor een arbodienst en begeleide jarenlang mensen terug naar werk.

Beiden wilden ze meer kunnen betekenen in het begeleiden van mensen. Hun expertise en passie voor het sterker maken van mensen meer inzetten. Beiden kozen ze voor een eigen bedrijf. Monique al in 2007, Rogier in 2011.

In 2018 leerden ze elkaar kennen. Hun verhalen van doorploeteren, keuzes maken, sprong in het diepe wagen en doen, was bijna gelijk. Het schepte een band waarmee de samenwerking begon.¬†Vanuit passie voor hun vak, eigen¬†levenservaring, en kennis en kunde ontwikkelden ze de training ‘Wie ben ik?!’

Want ze wisten als geen ander hoe lastig het is om grip te pakken op je leven en de sprong tot iets nieuws te wagen.

De training per dagdeel

Dag 1

Deze dag beginnen we bij JOU. Waar jij voor staat en wat hoort bij jou vanuit de kern van jouw persoon. Je leert jezelf (weer) echt kennen.

Dag 2

Deze dag gaat over hoe JIJ in het leven staat. Wat jouw waarden zijn. Waar jij belang aan hecht. √Čn of je hier niet volledig aan voorbij gaat in de dagelijkse hectiek‚Ķ (inzicht in grenzen, behoeften, jouw IK)

Dag 3

Inzicht is natuurlijk niet genoeg. Er moet wat gaan gebeuren. Deze dag gaan we hierop actie zetten. Het heft weer in eigen handen nemen.

Dag 4

Veranderen is lastig, dat weten we allemaal. Maar opgeven doen we niet. We pakken deze dag door.

Dag 5

Dag 5 komen alle dagen samen. Wie ben jij?!¬†Wat hoort bij jou, wat heb je ontdekt en wat is er veranderd. √Čn … we gaan het vieren!

Ontdek weer wie JIJ bent!

Jij bent in balans

Je maakt keuzes in wat moet en wat jij wilt. Je weet hierdoor de balans te bewaren in je drukke leven.

Jij staat in je kracht

Je kent en respecteerd je grenzen. Je maakt beslissingen vanuit je eigen kracht en komt tegemoed aan je eigen behoeftes.

Jij hebt grip op je eigen leven

Jij bepaalt en hebt het heft weer volledig in eigen hand. Je laat je niet meer geleefd worden.

Ervaringen van deelnemers van de training Wie ben ik?!

Zwaar maar prettig

Na een zwaar jaar ben ik Fit & Vitaal Coaching gaan volgen en de training ‘Wie ben ik’¬† gaan doen. Zowel Monique als Rogier laten mij naar de toekomst kijken, wat wil IK, en het verleden achter mij te laten. Ik heb de training als zwaar maar prettig en leerzaam ervaren.

Joslyn

Psychologisch en lichamelijk 

Een intensieve training die het onderste van je naar boven haalt en waarbij je goed kan werken aan je grenzen, doelen, uitdagingen en valkuilen.
De training zit goed in elkaar zowel voor het psychologische als lichamelijke stuk.

Edwin

Over jezelf nadenken

Was een interessante training waar je echt over jezelf gaat nadenken en ook feedback krijg van mensen die je zelf hebt uitgekozen. Leuk om zo met jezelf bezig te zijn.

Charlotta

Persoonlijke ontwikkeling  training: Wie ben ik?!

Je leeft in een 24-uurs maatschappij waarin veel van je wordt verwacht. Hierdoor ren en vlieg je wat af en sta je weinig stil. Je raakt uit balans, wordt geleefd en gaat continu je grenzen over.

Neem het heft weer in eigen hand. Kom weer in je eigen kracht. Maak keuzes vanuit jouzelf, jou behoeftes. En kom in balans. Jij verdient het om te zijn Wie jij bent!

Laat je door ons trainen in de unieke combinatie van zowel een fysieke als mentale training. In de persoonlijke ontwikkeling training Wie ben ik?! pak jij de grip op je leven weer terug. Dus claim deze tijd voor jezelf en pak die kans.

Heb je een vraag? Neem contact op.

Heb je vragen of weet je niet zeker of deze training iets voor jou is? Neem contact op.

Trainingsdata

  • Woensdagochtend: 1 1, 18 en 25 november, 2 en 9 december 2020¬†van 09:00 uur tot 13:00 uur. (nog 3 plekken beschikbaar)
  • Woensdagochtend: 20 en 27 januari, 3, 10 en 17 februari 2021 van 09:00 uur tot 13:00 uur. (nog 4 plekken beschikbaar)
  • Woensdagochtend: 19 en 26 mei, 2, 9 en 16 juni 2021 van 09:00 uur tot 13:00 uur. (nog 4 plekken beschikbaar)

NB: liever een training volgen op zaterdag? Laat het ons weten. Bij voldoende interesse plannen we een reeks op zaterdag.

Indien de richtlijnen het toelaten zal de training, indien de deelnemers die wensen, op locatie plaatsvinden.

Veelgestelde vragen

Is er een replay van de training beschikbaar nadien?

Nee, er wordt geen replay gemaakt. Het is echt een live online training. 

Stel dat ik een keer niet kan, wat dan?

Mocht je één van de genoemde data niet aanwezig kunnen zijn dan gaan we kijken met alle deelnemers of de training een dagdeel verplaatst kan worden. In dezelfde week of in een andere week. 

Is dit niet mogelijk dan zorgen we ervoor dat jij de training van die dag alsnog meekrijgt al dan niet in een persoonlijke call. 

Hoe wordt gezorgd dat het beklijft?

Wij hebben de training zo opgebouwd dat je er niet alleen nu wat aan hebt maar ook later. We kunnen echter natuurlijk niet jouw inzet hierbij bepalen. Wel hebben we meerdere reacties van oude deelnemers gehad die aangeven nog steeds profijt van de training te hebben. Hieronder zie je bijvoorbeeld die van Joslyn.

Werkt online mentaal en fysiek trainen wel goed?

Natuurlijk is online anders dan bij elkaar in een ruimte zijn. Toch heeft de afgelopen periode, denk ik, bijna heel Nederland wel geleerd dat online overleggen, contact hebben, heel goed kan werken. Regelmatig heb ik ook coaching gesprekken online.

En voor het sporten past Rogier alle oefeningen aan, zodat je deze gewoon in je huiskamer kunt doen. Met allerlei tools in je eigen huis kun je heel goed trainen.

Daarbij willen we ook optimaal rekening houden met ieders veiligheid en de richtlijnen. En ook met een mogelijke 2e golf van Corona (evt. met lockdown).  

Wat moet ik hebben om online de training te kunnen volgen?

Om de online training zo goed mogelijk te kunnen volgen zijn een paar dingen essentieel om te hebben:

  • Een goede rustige plek om de training te volgen
  • Een voldoende groot scherm (laptop, beeldscherm)
  • Een goed werkende webcam voor goed beeld
  • Eventueel een oortje voor het geluid (dit voorkomt vaak ruis en externe geluiden ook voor anderen in de groep)
  • Acrobat Reader om PDF mee te lezen
  • Een matje, sportkleding en handdoek voor het sporten
Kan mijn werkgever de training ook voor mij betalen?

Zeker. Als je ons voorziet van een contactpersoon, adresgegevens en email adres maken wij graag een offerte voor je werkgever.

Ervaringen van een deelnemers 6 maanden na de training

Sterker en bewuster

Een half jaar na de training sta ik goed in het leven. De cursus heeft me sterker gemaakt en ook bewuster. Zowel in het privé als ook op werk.

Deze cursus heeft mij ook gemaakt tot wat ik nu ben. Ik ben actiever en gebruik nog steeds de tips & tricks als ik ze nodig heb.

Edwin

Nog elke dag profijt

Afgelopen juni een zeer verhelderende training ‘Wie ben ik’ gekregen van Monique en Rogier waar ik mijn verdwenen Ik een stuk heb terug gevonden.¬†Het heeft mij mentaal en fysiek een stuk sterker gemaakt.

Ik heb nog elke dag profijt van jullie training. 

Joslyn

Beter beoordelen invloed of niet

Ik heb de training “Wie ben ik” als prettig en leerzaam ervaren.

Het heeft mij inzichten in mijzelf gegeven , waardoor ik nu beter kan beoordelen of ik ergens invloed op heb of niet.

Charlotta

Pak de grip op je leven terug en schrijf je nu in!

6 + 3 =

Fit & Vitaal Coaching gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.

gratis e-book 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Gratis e-book:

7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Krijg meer grip op je drukke leven en kom in balans

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Basis

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op GelukPersonalJe hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis e-book: 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!

Reserveer alvast jouw e-book

Veranderen van A tot Z

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium Verjaardagsaanbod

Je hebt je met succes ingeschreven!