Lees hier de uitgebreide ervarings verhalen van Edwin en Helen over de training Wie ben ik?!

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar zichzelf en ook even vastzit

Deze cursus gegeven door Monique en Rogier gaat soms wel eens door de ondergrens maar laat je ook weer stijgen tot grote hoogtes.

Monique die met haar ervaring en kennis je grenzen laat stellen, doelen bereiken, uitdagingen laat aangaan maar ook je valkuilen onder de loep neemt. Soms confronterend maar ook verhelderend. Het is een vakvrouw op en top.

Rogier die door middel van het sporten je lichaam in beweging zet en door middel van zijn simpele oefeningen je lichaam ook laat kennen. Je pijn ook laat ervaren, maar door herhaling je steeds beter de oefeningen onder de knie gaat krijgen. Een man die weet waar hij het over heeft en je ook de adviezen geeft die je nodig hebt.

Zelf heb ik onze groep ook ervaren als gedreven, betrokken en ook prettig. Iedereen steunde elkaar waar het kon en gaf ook de nodige feedback. En natuurlijk komen dan ook emoties vrij maar ook de prettige dingen. Het werd gedeeld en was ook voor niemand een belemmering.

Deze cursus heeft mij weer de juiste richting opgezet en dat is een fijn gevoel. Dit is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zichzelf en ook even vastzit!!!

Bedankt Monique en Rogier!!!

Edwin

Op elk gebied kom je tot nieuwe inzichten en vooral WIE BEN JIJ!

De training “Wie ben ik?” geeft inzicht in je eigen (kern)kwaliteiten, waarvan je waarschijnlijk ver weg weet dat je ze hebt, word je tot nadenken gezet en kom je ook tot nieuwe inzichten van jezelf.

Zo dacht ik voor de training aan een bepaald type persoon een hekel te hebben, ofwel allergie, maar blijkt dat je dat diep van binnen ook wel zou willen zijn. Je allergie is dus ergens je grote wens :-). Erg leuk om dat te ontdekken.

Door actief met jezelf, de groep en je huiswerk aan de slag te gaan, word je telkens herinnerd aan waar je naar toe wilt en wie je wilt zijn.

De sfeer in de groep was heel open en erg respectvol. Eigenlijk liepen we allemaal tegen dezelfde dingen aan voor de training en hebben geleerd hoe er anders mee om te gaan, om het voor jezelf en je omgeving een stuk aangenamer te maken.

Ik raad iedereen aan die ook maar iets van een vraag in zich heeft en er niet direct antwoord op heeft, deze training te gaan doen. Het brengt je echt tot nieuwe inzichten. Of het nu in je relatie is, op je werk, met je ouders, of je kinderen, of vrienden, of noem het maar op. Op elk gebied kom je tijdens de training en het huiswerk tot nieuwe inzichten en vooral WIE BEN JIJ!

Succes en heel veel plezier

Helen

Persoonlijke ontwikkeling  training: Wie ben ik?!

Je leeft in een 24-uurs maatschappij waarin veel van je wordt verwacht. Hierdoor ren en vlieg je wat af en sta je weinig stil. Je raakt uit balans, wordt geleefd en gaat continu je grenzen over.

Neem het heft weer in eigen hand. Kom weer in je eigen kracht. Maak keuzes vanuit jouzelf, jou behoeftes. En kom in balans. Jij verdient het om te zijn Wie jij bent!

Laat je door ons trainen in de unieke combinatie van zowel een fysieke als mentale training. In de persoonlijke ontwikkeling training Wie ben ik?! pak jij de grip op je leven weer terug. Dus claim deze tijd voor jezelf en pak die kans.

 

Schrijf je nu in

3 + 1 =

Fit & Vitaal Coaching gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.

gratis e-book 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Gratis e-book:

7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Krijg meer grip op je drukke leven en kom in balans

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Basis

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op GelukPersonalJe hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis e-book: 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!

Reserveer alvast jouw e-book

Veranderen van A tot Z

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium Verjaardagsaanbod

Je hebt je met succes ingeschreven!