Relatietherapie Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)

Relatietherapie: Samen vechten voor jullie relatie. Plan een intake in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs).

Vanwege de maatregelen omtrend het Corona Covid-19 virus is het vanaf heden mogelijk om alle coaching en therapie gesprekken via video-bellen (Skype of Zoom) te laten plaatsvinden.

Ook via deze weg is therapie en coaching zeer effectief om weer grip op je leven te krijgen in deze onzekere tijden.

Relatietherapie Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)

Relaties veranderen door de jaren heen. Of dit een nu liefdes relatie is of een andersoortige relatie. Als beide partners in de relatie samen blijven werken aan de relatie is verandering meestal geen probleem. Er kan echter een probleem ontstaan als de balans wordt verstoort en communicatie, elkaar echt begrijpen, lastig is geworden. Of ingrijpende omstandigheden een rol spelen. De verandering kan dan verwijdering worden en uiteindelijk leiden tot een breuk. Met relatietherapie ga je samen met de therapeut aan de slag om weer grip op je relatie te krijgen.

Liefdes relaties

Verliefdheid duurt helaas niet voor altijd. De vlinders, die bij de gedachte aan hem of haar al wild gingen fladderen in je buik, houden zich na een jaar steeds rustiger. De roze bril gaat af.

Als het goed is, ben je echte maatjes geworden. Is er een goede basis gelegd en houden jullie echt van elkaar. Hopelijk steken jullie beiden even veel energie in de relatie en kan je omgaan met de mindere kant van de ander.

Soms gaat het niet goed. Vaak is onderlinge communicatie een probleem, elkaar écht begrijpen. Maar ook kunnen er zeer ingrijpende dingen gebeuren in de relatie; bijvoorbeeld het verlies van een kind, ernstige ziekte of vreemdgaan. Er ontstaat afstand. Een afstand die soms onoverbruggelijk lijkt.

Relatietherapie kan uitkomst bieden. Als laatste strohalm maar ook al eerder. Als jullie er samen voor willen gaan, willen vechten, terug willen naar dat gevoel van vroeger.

Familierelaties en vriendschappen

Ook familierelaties of vriendschappen zijn hard werken. Een balans tussen geven en nemen, aandacht voor elkaar en steun zijn belangrijk. En communicatie.

En ook in deze relaties kan een breuk ontstaan. Afstand. Als er niet wordt gepraat of ingrijpende dingen gebeuren.

Waar misschien een vriendschap makkelijker wordt verbroken is dit bij familiebanden veel moeilijker. Relatietherapie kan helpen zowel bij het behouden van belangrijke vriendschappen als familierelaties. In het elkaar weer vinden, beter begrijpen en door een deur blijven gaan.

Als je de grip op je relatie kwijt bent

Relaties zijn hard werken. Een tijd lang kan het als vanzelf gaan, goed voelen. En dan ineens kan blijken dat het al jaren eigenlijk niet zo goed ging. Je wordt overvallen en de grip op de relatie is zoek.

En dan blijkt dat het altijd werken is, aandacht geven, investeren. Ook in het drukke leven waar aandacht vaak uitgaat naar andere dingen.

De communicatie in een relatie, de diepgang intrigeerde mij. De dynamiek tussen twee mensen. De patronen die ontstaan door de loop der jaren. En wat daar achter ligt.

Ik ben mij hierin gaan verdiepen, gaan specialiseren. In de communicatie, de dynamiek én de verbinding (EFT, Emotional Focused Therapy). Het kwetsbaar opstellen wat niet zo van zelfsprekend is. En ook het verlies. Grote en kleinere offers die wij als mensen doen voor onze relaties.

 

Mijn man en ik hebben onlangs een aantal sessie’s gehad bij Monique. Mijn man twijfelde aan zijn gevoel voor mij en daarover zijn wij in gesprek gegaan. Door het luisterend oor en de juiste opdrachten van Monique zijn wij weer nader tot elkaar gekomen en gaan wij de toekomst weer goed en samen tegemoet! Monique, dank voor jouw hulp!

Daphne

Voordat wij bij Monique kwamen stond onze relatie op het punt van instorten, door vele gebeurtenissen wisten wij zelf niet meer hoe we hier uit moesten komen. Monique heeft ons geholpen door ons weer dichter bij elkaar te brengen. Ze heeft ons het zetje gegeven wat wij nodig hadden en zelf niet konden vinden! Monique is een hele fijne vrouw, begrijpt je ook echt en doet er ook wat mee! Wij zijn haar zeer dankbaar!

Saroja

Relatietherapie

Bij relatietherapie staat de relatie centaal. En de verbinding die er in meer of mindere mate nog is. Door middel van inzichtgevende oefeningen en praten gaan we aan de slag. Communicatie is een belangrijk onderdeel hiervan. Echter communicatie is een middel. Een middel om te komen tot contact, tot verbinding, het kwetsbaar opstellen naar elkaar. Want vaak is dat wat er is ingeslopen in al die tijd. Door invulling van elkaars gedachten en door patronen die zijn onstaan. Je bent elkaar kwijt geraakt.

In mijn praktijk in Lansingerland (Berkel & Rodenrijs) ga ik samen met jullie aan het werk. Gaan we die verbinding weer opzoeken. Toewerken naar het elkaar weer vinden. Of soms naar het afscheid. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van de bekende EFT methode van Sue Johnson (Emotional Focused Therapy).

Tarieven Relatietherapie Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)

Meer mogelijkheden

Naast het starten van relatietherapie zijn er nog wat andere mogelijkheden die ik bied. Dit zijn korte workshops die veel inzicht geven en jullie samen al een stap verder kunnen brengen in het elkaar weer vinden en begrijpen.

Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Fit & Vitaal Coaching

Industrieweg 82 W
2651 BD Berkel & Rodenrijs, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 06-14504390
E-mail: m.moor@fitenvitaalcoaching.nl
URL: http://www.fitenvitaalcoaching.nl
Btw-nummer: NL001632031B19
Kamer-van-Koophandelnummer: 24409853
Prijsindicatie: $$$
Maandag09:00 - 12:15
Dinsdag09:00 - 16:00
Woensdag09:00 - 12:15 en 19:30 - 21:00
Donderdag09:00 - 16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00 - 12:15
ZondagGesloten

Begin van dit jaar hebben mijn man en ik wat sessies bij Monique gevolgd. We voelden ons al snel op ons gemak en konden makkelijk ons verhaal kwijt. De “huiswerk”opdrachten waren goed in te passen en maakten ons bewust van onze valkuilen . Wij zijn erg tevreden met de begeleiding!

Martine

Zaterdag een geweldige workshop communicatie gevolgd bij Monique Moor. De axen van actie in communicatie. Ze danste zo elegant over de platen en veel van geleerd!

FH

Relatietherapie Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Relatietherapie in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs). Vul onderstaande gegevens in of bel mij tijdens werkdagen op 06 – 14 50 43 90

11 + 13 =

Fit & Vitaal Coaching gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.

gratis e-book 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Gratis e-book:

7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Krijg meer grip op je drukke leven en kom in balans

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Basis

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op GelukPersonalJe hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis e-book: 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!