Coaching Langsingerland (Berkel en Rodenrijs)

Coaching: Krijg weer grip op je eigen leven. Plan een intake in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)
Afspraak makenE-book Veranderen van A tot Z

Coaching Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)

Het leven is druk. We rennen en vliegen wat af. En daarbij vergeten we vaak onszelf. Onze behoeftes, onze grenzen. We raken de grip kwijt. De grip op ons leven. We worden geleefd.

Met coaching ga je actief aan de slag met mij om die grip op je leven weer terug te pakken. Om weer te handelen vanuit je eigen kracht. Eigen keuzes te maken en grenzen aan te geven. Om verandering teweeg te brengen, zodat jij het heft weer in handen kunt nemen en beslissingen kunt nemen vanuit jezelf.

En waar coaching in de basis gericht is op de toekomst kunnen we door mijn grote gereedschapskist aan methoden nog breder kijken. Aandacht besteden waar dat nodig is. Het hier en nu, de toekomst maar ook het verleden, het systeem waarin we leven en het lichaam.

 

Vraagt door en graaft mee

Ik had behoefte aan iemand die me een zet in de juiste richting kon geven. Monique gaat er echt voor! Volgt mijn gedachtenkronkels, vraagt door en graaft mee naar wat er nou echt onder zit in plaats van alleen de problematiek aan de oppervlakte te behandelen. Draagt tijdens de sessies oefeningen, denkwijzen, en boeken aan die me kunnen helpen, en denkt actief mee.

Thijs

Bewust van wat in de weg staat

Monique voelt heel goed aan wat je op dat moment nodig hebt. Aan de hand van praktische oefeningen kom je blokkades tegen waar je helemaal geen idee van had. Als je bewust wordt van wat je “in de weg staat” kan je pas eraan werken. Ik sta nu steviger in mijn schoenen, weet meer wat ik wil en hoe ik kan handelen om het voor mijzelf en mijn gezin makkelijker door periodes van o.a. stress heen te gaan.

Karina

Van mezelf leren houden

Ik heb van mezelf leren houden en geleerd dat IK OOK belangrijk ben! Ik kom nu meer voor mezelf op en kijk niet meer naar het verleden maar naar de toekomst. Ook heb ik het verleden nu kunnen afsluiten waardoor ik nu met een positief beeld naar de toekomst kan kijken. Ik weet nu wat ik wel of niet wil en probeer daar een goede balans voor mezelf te houden dor wat ik van Monique meegregen heb.

Anoniem

Coaching

Bij Fit & Vitaal Coaching is coaching meer dan alleen coachen en richten op de toekomst. Met effectieve methoden en technieken gaan we aan slag met jouw thema. Je krijgt inzicht in waarom je doet wat je doet en hoe je dit effectief kunt veranderen. Zo kun je je weer richten op wat voor jou belangrijk is.

Neem het heft weer in eigen hand en ga aan de slag. Maak een afspraak voor een intake op mijn praktijk in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs) of kies voor een andere methode die bij jou past.

Tarief

Meer mogelijkheden

Naast coaching kun je ook op andere manieren effectief aan de slag gaan. Ga thuis aan de slag of in en training waar de groepsdynamiek bijdraagt aan het jou weer in je kracht zetten.

Industrieweg 82 W
Berkel & Rodenrijs, Zuid-Holland 2651 BD
Telefoon: 06-14504390
E-mail: m.moor@fitenvitaalcoaching.nl
URL: https://fitenvitaalcoaching.nl/
Btw-nummer: NL001632031B19
Fiscaal nummer: NL001632031B19
Kamer-van-Koophandelnummer: 24409853
Prijsindicatie: $$$
Maandag09:00 - 12:15
Dinsdag09:00 - 16:00
Woensdag09:00 - 12:15 en 19:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00 - 12:15
ZondagGesloten
Het heeft mij sterker gemaakt

Ik kwam bij Monique met een aantal dingen die mij niet zo lekker zaten. Het mooie van ouder worden vind ik dat ik bewuster van mijzelf word en daarin zag ik dat ik moeite had met een aantal relaties in mijn leven. Monique heeft me geholpen samen naar die relaties en situaties te kijken. Het heeft mij sterker gemaakt en mij geholpen mijn eigen krachten beter te zien. Ik zou Monique zeker aanraden, een kundige vrouw en het voelde al snel vertrouwd. Mocht het nog eens nodig zijn kom ik zeker bij haar terug.

Vera

Fijne en persoonlijke aanpak

Ik heb een aantal sessies bij Monique gehad. Eerst samen met mijn (ex)vrouw om te proberen samen verder te gaan, maar nadat dit toch niet mogelijk bleek heeft Monique mij erg goed geholpen om zelf de draad weer op te pakken en praktische tips mee te krijgen voor de toekomst. Erg fijne en persoonlijke aanpak. Legt absoluut geen woorden in de mond en respecteert de situatie en persoon door zelf tot inzichten te laten komen. Nogmaals dank!

Jeroen

Coaching Lansingerland (Berkel en Rodenrijs)

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een coaching in Lansingerland. Dit kan door je gegevens in te vullen hieronder of te bellen op werkdagen naar 06 – 14 50 43 90.

14 + 14 =

Fit & Vitaal Coaching gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.

Gratis e-book:

7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je download hem hier gratis.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Geef grenzen aan en kom in balans met 7 tips voor meer grip op je leven

Gratis e-book: 7 tips voor meer grip op je leven

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

jouw e-book 'Grip op je Relatie'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op je relatie Hardcopy en ebook

5 Gratis tips

voor meer

Grip op je Relatie

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer grip op je relatie.

Je ontvangt 5 dagen lang elke dag een korte video (microtraining) met tips en oefeningen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Gelukkig worden, zijn en blijven'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor de Relatie Challenge:

Doen, Durven of Waarheid | Date Night

Vul je gegevens in en je ontvangt meer informatie via de mail (via email adres info@hetrelatiespel.nl)

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z' en 'Gelukkig Worden, Zijn en Blijven

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in enontvang direct

'Grip op je Relatie' en 'Gelukkig Worden, Zijn en Blijven'in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!