Wie ben ik?!

Dé training voor persoonlijke ontwikkeling van uw medewerker en preventie van verzuim

Zet uw medewerker in zijn kracht

Wie ben ik?! is een training gericht op persoonlijke ontwikkeling, preventie van verzuim en duurzame inzetbaarheid. Een unieke combinatie van zelfontwikkeling op mentaal én fysiek niveau. Wij trainen uw medewerker naar een gezonde basis en balans.

5

Uw medewerker verzuimt met spanningsklachten

Door omstandigheden op het werk of privé is uw medewerker uitgevallen met spanningsklachten.

5

Uw medewerker dreigt overwerkt te raken

Loyale medewerkers met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebben vaak moeite de balans te bewaren en hun grenzen te bewaken.

5

Uw medewerker heeft moeite met de werk-privé balans

Het leven is druk en vraagt veel van uw medewerker. De werk-privé balans is voor uw medewerker lastig te handhaven.

Ga voor duurzame inzetbaarheid

Stress, overspannenheid en burnout ligt steeds meer op de loer. Het leven is druk. In de thuissituatie met partner (en kinderen), werkdruk, sociale druk, grote verantwoordelijkheid en loyaliteit op alle fronten.

Als iemand goed in zijn vel zit, is er niets aan de hand. Wanneer er echter spanning ontstaat op één of meerdere van de vlakken in iemands leven, wordt het vinden van een nieuwe balans belangrijk. Dit aangevuld door karaktereigenschappen en overtuigingen (ik moet aardig gevonden worden, ik mag niet falen) kan leiden tot grote disbalans. En daarmee tot overschrijden van grenzen, negeren van eigen behoeftes en fysieke problemen. Dit met mogelijk uitval in werk tot gevolg.

In de training Wie ben ik?! brengen wij uw medewerker in contact met zichzelf. Op mentaal én fysiek niveau zetten wij uw medewerker weer in zijn eigen kracht en leren we de grenzen te bewaken.

“Medewerkers die in hun kracht staan zijn beter in balans en herkennen en bewaken hun grenzen.”

De training

De persoonlijke ontwikkelings training Wie ben ik?! bestaat uit 5 dagdelen van 4 uur. Elk dagdeel begint met 2 uur mentale training met coach Monique Moor. Uw medewerker gaat hierbij actief aan de slag met zichzelf met erkende methoden in persoonlijke ontwikkeling.

Vervolgens is er 2 uur fysieke training in de sportzaal met fysiotherapeut Rogier Staartjes van VitalityMove. Elke fysieke training gaat door op wat eerder op de dag is aangepakt bij Monique. De training is voor elk niveau en geen zware fitness training. Het is een fysieke versteviging op de mentale training.

Door deze combinatie kom uw medewerker zowel mentaal als fysiek meer in contact met zichzelf en leert weer te handelen vanuit zijn eigen kracht.

De training per dagdeel

Dag 1

Deze dag kijken we naar de kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Wat hoort bij uw medewerker, waar slaat hij in door en op welk vlak kan verder worden ontwikkeld (of geaccepteerd). Tijdens het eerste fysieke deel leert de medewerker zijn lichaam beter kennen via deze kernwaardes.

Dag 2

De 2e dag gaan we beter kijken naar hoe uw medewerker in het leven staat. Wat zijn zijn waarden en hoe leeft hij deze op verschillende levensvlakken. Denk hierbij aan sociaal, gezondheid, financieel, werk en privé. En ook, hoe gaat hij hier fysiek mee om. Wat geeft kracht en wat ontneemt kracht.

Dag 3

Met het verkregen inzicht gaan we toewerken naar verandering zowel mentaal als fysiek. We gaan concreet verandering teweegbrengen en we zoeken de grenzen op.

Dag 4

Verandering doorvoeren is niet altijd makkelijk. Deze dag versterken we de verandering en ontwikkeling die men te weeg wil brengen. Zowel op mentaal en fysiek gebied bekijken we sterke en zwakke punten en maken we de laatste stappen naar verandering in.

Dag 5

Deze dag komen alle dagen samen. Wie ben jij?!: Wat hoort bij uw medewerker, wat heeft hij ontdekt en wat is veranderd. En hoe verder. Hoe blijf je stevig en daadkrachtig in het drukke leven.

Zorg voor duurzame inzetbaarheid van uw medewerker

R

Uw medewerker kent zijn grens

Uw medewerker herkent en accepteert zijn grens. Hierdoor kan hij betere keuzes maken.

R

Uw medewerker is beter in balans

Uw medewerker heeft een betere werk-privé balans. Hij staat steviger in zijn schoenen.

R

Uw medewerker is krachtig

Uw medewerker heeft weer grip op zijn leven en het werk. Hij handelt vanuit eigen kracht.

Ervaringen van deelnemers van de training Wie ben ik?!

Werken aan grenzen, doelen en uitdagingen

Een intensieve training die het onderste van je naar boven haalt en je ook goed kan werken aan je grenzen, doelen, uitdagingen en valkuilen.
De training zit goed in elkaar door aan jezelf te werken psychologisch en lichamelijk.

Edwin

Training die je uitdaagt

Als je op zoek bent naar wat je zelf graag wilt is dit echt een training die je uitdaagt. De opdrachten zetten je aan het denken en de combinatie met het bewegen maakt dat je steeds duidelijker krijgt waar je grenzen liggen, wie je bent en wat je wilt.  

Tanja

Tools geleerd om het anders aan te pakken

Ik heb er heel veel aan gehad om mijn leven op de rail te krijgen, in ieder geval een start gemaakt. Onder ogen gezien dat ik beter voor mezelf moet zorgen en mezelf moet uiten. Ik heb de tools geleerd om het anders aan te pakken. Ik heb meer van mezelf geleerd.

Gita

Persoonlijke ontwikkeling en verzuimpreventie training: Wie ben ik?!

Een medewerker die zijn grenzen kent, in balans is en handelt vanuit zijn eigen kracht werkt productiever, daadkrachtiger en heeft minder kans op uitval.

Voorkom verzuim en zorg voor een duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers met de training in persoonlijke ontwikkeling ‘ Wie ben ik?!’.

De training vindt plaats op onze locatie in Berkel en Rodenrijs. Wenst u een training op uw locatie, neem dan contact met ons op voor een maatwerk offerte.

Fit & Vitaal Coaching bij ZorgSaam

Op 24 september 2020 was ik te gast bij het radioprogramma ZorgSaam bij RTV Lansingerland. De training Wie ben ik?! kwam hierbij ook ter sprake:

Ervaring van een deelnemer 6 maanden na de training

Sterker en bewuster

Een half jaar na de training sta ik goed in het leven. De cursus heeft me sterker gemaakt en ook bewuster. Zowel in het privé als ook op werk.

Deze cursus heeft mij ook gemaakt tot wat ik nu ben. Ik ben actiever en gebruik nog steeds de tips & tricks als ik ze nodig heb.

Edwin

Nog elke dag profijt

Afgelopen juni een zeer verhelderende training ‘Wie ben ik’ gekregen van Monique en Rogier waar ik mijn verdwenen Ik een stuk heb terug gevonden. Het heeft mij mentaal en fysiek een stuk sterker gemaakt.

Ik heb nog elke dag profijt van jullie training.

Joslyn

Vraag nu een offerte aan

Geef grenzen aan en kom in balans met 7 tips voor meer grip op je leven

Gratis e-book: 7 tips voor meer grip op je leven

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

jouw e-book 'Grip op je Relatie'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op je relatie Hardcopy en ebook

5 Gratis tips

voor meer

Grip op je Relatie

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer grip op je relatie.

Je ontvangt 5 dagen lang elke dag een korte video (microtraining) met tips en oefeningen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Gelukkig worden, zijn en blijven'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!