Over mij

Over Monique Moor

Als geen ander weet ik hoe het is om een druk leven te leiden, veel te moeten maar ook veel te willen. Als moeder van twee jonge, uiteraard geweldige kinderen, loop ik vaak op tegen de verantwoordelijkheid en hectiek die het geeft. En daarbij ben ik natuurlijk niet alleen moeder. Ook partner, vriendin, dochter, ondernemer én mijzelf. 

Toen ik jong was en een keuze voor de toekomst moest gaan maken, had ik een duidelijk beeld voor ogen. Ik wilde graag bij de politie maar helaas is dit nooit gelukt. Maar wat dan?

Onderzoeken, analyseren dat kon ik goed en zo kwam ik terecht bij het Hoger laboratorium onderwijs (HLO). Maar al gauw besefte ik dat dit niet de juiste weg was. Het gaf mij niet de voldoening die ik zocht. Ik wilde bezig zijn met het hier en nu, nu mensen helpen. En direct in contact met mensen staan. En ik maakte de switch. 

17 jaar lang heb ik gewerkt bij een arbodienst. En hier heb ik mijn passie voor het begeleiden van mensen gevonden. Het iemand weer terug zetten in zijn kracht. Of dit nu zieke medewerkers waren die terug naar werk werden begeleid of mijn collega’s coachen naar een beter kwaliteit niveau. 

En weer ging ik op zoek naar mijn pad. Een pad die zich splitste in mijn passie kunnen uitvoeren in mijn praktijk voor coaching en therapie. En een pad van onderzoeken en analyseren van gegevens en managen van contracten bij de arbodienst.

In 2018 verloor ik weer even de grip. De grip op mijn werkende leven. Ik stond weer op een tweesprong. Ging ik door met het werken bij een werkgever en daarnaast parttime mijn praktijk of zou ik de sprong wagen.

Ik heb de sprong gewaagd en ben volledig voor mijn praktijk gegaan. Voor meer rust en balans. Meer focus. Ik heb de stap genomen, de grip terug gepakt in mijn leven en keuzes gemaakt. Keuzes op een weg met hobbels. En nog steeds. Want het is helaas geen gladde weg die we als mensen bewandelen. Het is een weg vol hobbels en kuilen. Vol mooie momenten en ook heftige. 

Ik geloof in eigen kracht en keuzes maken. In goede en minder goede tijden. En ik gun iedereen de kracht om dié eigen keuzes te maken. Vanuit zelfleiderschap. Want iedereen is het waard om dichter bij zichzelf te komen en te geloven in zichzelf. 

Volg mij op Social Media:

Academie voor Psychodynamica

In de 4 jarige opleiding voor Psychodynamisch Therapeut heb ik mijn kennis opgedaan van het therapeuten vak vanuit een psychodynamische kijk naar de mens van zijn problematiek. Zowel het heden verleden en de toekomst als het systeem en het lichaam als basis.

Post HBO Verlieskunde

In deze 1 jarige opleiding heb ik mij verdiept in de aspecten van Verlies en Rouw. En de rol van begeleider in het proces naar herstel. 

Ik ben o.a. auteur van het boek Kompas der Liefde. Een model gebaseerd op verlies en herstel in relatiecrisis.

EFT leergang voor Therapeuten

In deze opleiding ben ik getraind in het EFT model (Emotional Focused Therapy) en de gehechtheidstheorie. 

Ik ben o.a. auteur van het boek Grip op je Relatie waarin EFT en communicatie een grote rol spelen om mensen te helpen hun relatie weer op de rit te krijgen.

Monique te gast bij het radio programma ZorgSaam

Op 24 september was Monique te gast bij het radio programma ZorgSaam van RTV Lansingerland. Zij had 2 uur lang een uitgebreid gesprek over haar praktijk.

Beluister hier de fragementen.

Monique Moor te gast bij ZorgSaam van RTV Lansingerland

Hoe cliënten mij ervaren

Fijne en persoonlijke aanpak

Ik heb een aantal sessies bij Monique gehad. Monique heeft mij geholpen om de draad weer op te pakken na mijn relatiebreuk. Erg fijne en persoonlijke aanpak. Legt absoluut geen woorden in de mond en respecteert de situatie en persoon door zelf tot inzichten te laten komen. 

Jeroen

Brede vakkennis

Voor mijn opleiding tot professioneel coach heb ik leercoaching van Monique gehad. Monique heeft mij met veel betrokkenheid begeleid. Met haar brede vakkennis heeft zij mij inzichten gegeven in blokkades die mij in de weg stonden om mij te ontwikkelen als coach. Daarnaast heeft zij gul haar kennis met mij gedeeld, waardoor ik nu nog meer tools heb om mijn klanten te ondersteunen in hun proces.

Jane (leertherapie)

Gedachtengang stuk positiever

Mede door middel van Monique haar luisterende oor, tips, huiswerkopdrachten en diverse methodes en technieken is mijn gedachtegang weer een stuk positiever! Ook bewustwording van bepaalde situaties is een stuk verbeterd. Ik zal Monique aan iedereen aanraden!

CS

Wil jij ook weer vanuit eigen kracht grip op je leven?

Neem dan nu het heft in eigen hand en neem contact op.

Gratis e-book:

7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je download hem hier gratis.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Basis

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op GelukPersonalJe hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis e-book: 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Reserveer alvast jouw e-book

Veranderen van A tot Z

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Online training Gelukkig worden zijn en blijven

Grip op Geluk

Zomer aanbieding

Vul hieronder je gegevens in en klik op bestellen. 

Je wordt doorgestuurd naar de betaallink.

 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

jouw e-book 'Grip op je Relatie'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Pre-order het e-book

'Grip op je Relatie'

Na invullen van je gegevens en klik op de knop, word je doorgeleid naar de betaalpagina. Als je betaling definitief is, ontvang je op 1 april 2021 om 08:00 uur het e-book in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!