Over mij

Over Monique Moor

Als geen ander weet ik hoe het is om een druk leven te leiden, veel te moeten maar ook veel te willen. Als moeder van twee jonge, uiteraard geweldige kinderen, loop ik vaak op tegen de verantwoordelijkheid en hectiek die het geeft. En daarbij ben ik natuurlijk niet alleen moeder. Ook partner, vriendin, dochter, ondernemer én mijzelf. 

Toen ik jong was en een keuze voor de toekomst moest gaan maken, had ik een duidelijk beeld voor ogen. Ik wilde graag bij de politie maar helaas is dit nooit gelukt. Maar wat dan?

Onderzoeken, analyseren dat kon ik goed en zo kwam ik terecht bij het Hoger laboratorium onderwijs (HLO). Maar al gauw besefte ik dat dit niet de juiste weg was. Het gaf mij niet de voldoening die ik zocht. Ik wilde bezig zijn met het hier en nu, nu mensen helpen. En direct in contact met mensen staan. En ik maakte de switch. 

17 jaar lang heb ik gewerkt bij een arbodienst. En hier heb ik mijn passie voor het begeleiden van mensen gevonden. Het iemand weer terug zetten in zijn kracht. Of dit nu zieke medewerkers waren die terug naar werk werden begeleid of mijn collega’s coachen naar een beter kwaliteit niveau. 

En weer ging ik op zoek naar mijn pad. Een pad die zich splitste in mijn passie kunnen uitvoeren in mijn praktijk voor coaching en therapie. En een pad van onderzoeken en analyseren van gegevens en managen van contracten bij de arbodienst.

In 2018 verloor ik weer even de grip. De grip op mijn werkende leven. Ik stond weer op een tweesprong. Ging ik door met het werken bij een werkgever en daarnaast parttime mijn praktijk of zou ik de sprong wagen.

Ik heb de sprong gewaagd en ben volledig voor mijn praktijk gegaan. Voor meer rust en balans. Meer focus. Ik heb de stap genomen, de grip terug gepakt in mijn leven en keuzes gemaakt. Keuzes op een weg met hobbels. En nog steeds. Want het is helaas geen gladde weg die we als mensen bewandelen. Het is een weg vol hobbels en kuilen. Vol mooie momenten en ook heftige. 

Ik geloof in eigen kracht en keuzes maken. In goede en minder goede tijden. En ik gun iedereen de kracht om dié eigen keuzes te maken. Vanuit zelfleiderschap. Want iedereen is het waard om dichter bij zichzelf te komen en te geloven in zichzelf. 

Volg mij op Social Media:

Academie voor Psychodynamica

In de 4 jarige opleiding voor Psychodynamisch Therapeut heb ik mijn kennis opgedaan van het therapeuten vak vanuit een psychodynamische kijk naar de mens van zijn problematiek. Zowel het heden verleden en de toekomst als het systeem en het lichaam als basis.

Post HBO Verlieskunde

In deze 1 jarige opleiding heb ik mij verdiept in de aspecten van Verlies en Rouw. En de rol van begeleider in het proces naar herstel.

Ik ben o.a. auteur van het boek Kompas der Liefde. Een model gebaseerd op verlies en herstel in relatiecrisis.

EFT leergang voor Therapeuten

In deze 6 daagse training heb ik kennis opgedaan van het EFT model (Emotional Focused Therapy) en de gehechtheidstheorie. Hiermee ben ik in staat om verdiepend met stellen aan de slag te gaan. Om zo inzicht te geven in hun proces van verwijdering en weer te komen tot een diepere verbondenheid.

Monique te gast bij het radio programma ZorgSaam

Op 24 september was Monique te gast bij het radio programma ZorgSaam van RTV Lansingerland. Zij had 2 uur lang een uitgebreid gesprek over haar praktijk.

Beluister hier de fragementen.

Monique Moor te gast bij ZorgSaam van RTV Lansingerland

Hoe cliënten mij ervaren

Gedachtengang stuk positiever

Mede door middel van Monique haar luisterende oor, tips, huiswerkopdrachten en diverse methodes en technieken is mijn gedachtegang weer een stuk positiever! Ook bewustwording van bepaalde situaties is een stuk verbeterd. Ik zal Monique aan iedereen aanraden!

CS

Wil jij ook weer vanuit eigen kracht grip op je leven?

Neem dan nu het heft in eigen hand en neem contact op.

7 tips voor meer grip

Je drukke leven zat?

Download gratis 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Basis

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op GelukPersonalJe hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis e-book: 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!

Reserveer alvast jouw e-book

Veranderen van A tot Z

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium Verjaardagsaanbod

Je hebt je met succes ingeschreven!