Over mij

Over Monique Moor

Als geen ander weet ik hoe het is om een druk leven te leiden, veel te moeten maar ook veel te willen. Als moeder van twee jonge, uiteraard geweldige kinderen, loop ik vaak op tegen de verantwoordelijkheid en hectiek die het geeft. En daarbij ben ik natuurlijk niet alleen moeder. Ook partner, vriendin, dochter, ondernemer én mijzelf.

Toen ik jong was en een keuze voor de toekomst moest gaan maken, had ik een duidelijk beeld voor ogen. Ik wilde graag bij de politie maar helaas is dit nooit gelukt. Maar wat dan?

Onderzoeken, analyseren dat kon ik goed en zo kwam ik terecht bij het Hoger laboratorium onderwijs (HLO). Maar al gauw besefte ik dat dit niet de juiste weg was. Het gaf mij niet de voldoening die ik zocht. Ik wilde bezig zijn met het hier en nu, nu mensen helpen. Direct in contact met mensen staan. En ik maakte de switch.

17 jaar lang heb ik gewerkt bij een arbodienst. Hier heb ik mijn passie voor het begeleiden van mensen gevonden. Iemand weer terug zetten in zijn kracht. Of dit nu zieke medewerkers waren die terug naar werk werden begeleid of mijn collega’s coachen naar een beter kwaliteit niveau.

Tijdens mijn werkperiode bij de arbodienst ben ik verder opzoek gegaan naar mijn pad. Een pad die zich op een gegeven moment splitste in mijn passie kunnen uitvoeren in mijn praktijk voor coaching en therapie, en een pad van onderzoeken en analyseren van gegevens en managen van contracten bij de arbodienst.

In 2018 verloor ik even de grip. De grip op mijn werkende leven. Ik stond op een tweesprong. Ging ik door met het werken bij een werkgever en daarnaast parttime mijn praktijk of zou ik de sprong wagen.

Ik heb de sprong gewaagd en ben volledig voor mijn praktijk gegaan. Voor meer rust en balans. Meer focus. Ik heb de stap genomen, de grip terug gepakt in mijn leven en keuzes gemaakt. Keuzes op een weg met hobbels. Want het is helaas geen gladde weg die we als mensen bewandelen. Het is een weg vol hobbels en kuilen, pieken en dalen. Vol mooie momenten en ook heftige.

Ik geloof in eigen kracht en keuzes maken. In goede en minder goede tijden. En ik gun iedereen de kracht om dié eigen keuzes te maken. Vanuit zelfleiderschap. Want iedereen is het waard om dichter bij zichzelf te komen en te geloven in zichzelf.

Therapeut en Coach Monique Moor
Volg mij op Social Media:

Academie voor Psychodynamica

In de 4 jarige opleiding voor Psychodynamisch Therapeut heb ik mijn kennis opgedaan van het therapeuten vak vanuit een psychodynamische kijk naar de mens van zijn problematiek. Zowel het heden, verleden en de toekomst als het systeem en het lichaam als basis.

Post HBO Verlieskunde

In deze 1 jarige opleiding heb ik mij verdiept in de aspecten van Verlies en Rouw. En de rol van begeleider in het proces naar herstel. 

Ik ben o.a. auteur van het boek Kompas der Liefde. Een model gebaseerd op verlies en herstel in relatiecrisis.

EFT leergang voor Therapeuten

In deze opleiding ben ik getraind in het EFT model (Emotional Focused Therapy) en de gehechtheidstheorie. 

Ik ben o.a. auteur van het boek Grip op je Relatie en heb het spel Doen, Durven of Waarheid | Date Night gemaakt om mensen te ondersteunen in hun relatie.

5.0

Erg prettige cursus om in een veilige omgeving (niet al te veilig, soms ook wel even uit de comfort zone) even goed met jezelf aan de slag te gaan. Monique geeft je in een paar ochtenden een goed gevulde gereedschapskist om tijdens de cursus en daarna bewust aan de slag te gaan met die dingen aan jezelf die in de weg zitten. (Translated by Google) Very pleasant course to get started with yourself in a safe environment (not too safe, sometimes even out of the comfort zone). In a few mornings, Monique will give you a well-stocked toolbox to consciously work on those things about yourself that get in the way during the course and afterwards.

5.0

Ruim een jaar lang sessies gevolgd bij Monique en iedere keer weer met nieuwe kennis, inzichten en tools de deur uitgelopen. Monique is toegankelijk, velt geen oordeel en geeft je vooral veel vertrouwen in jezelf. Een aanrader als je die grip op je leven inderdaad even kwijt bent! (Translated by Google) I attended sessions with Monique for over a year and each time I walked away with new knowledge, insights and tools. Monique is accessible, does not judge and, above all, gives you a lot of confidence in yourself. Highly recommended if you have indeed lost control of your life!

5.0

Monique heeft mij uitstekend geholpen gedurende een moeilijke periode in mijn leven. Als het nodig is bel ik haar weer en raad eenieder aan hetzelfde te doen. (Ze is druk bezet dus bel op tijd). (Translated by Google) Monique helped me extremely well during a difficult period in my life. If necessary, I will call her again and advise everyone to do the same. (She is busy so call on time).

5.0

Monique is een fijne en kundige coach. Ze gebruikt goede technieken om je verder te helpen. Ze heeft een prettige en warme persoonlijkheid waardoor je je snel op je gemak voelt bij haar. (Translated by Google) Monique is a great and knowledgeable coach. She uses good techniques to help you further. She has a pleasant and warm personality that makes you quickly feel at ease with her.

5.0

Afgelopen juni een zeer verhelderende Coaching gekregen van Monique en Rogier waar ik mijn verdwenen Ik een stuk heb terug gevonden. Het heeft mij mentaal en fysiek een stuk sterker gemaakt.Ga zo door 👍 (Translated by Google) Last June I received very enlightening coaching from Monique and Rogier where I found part of my lost self. It has made me a lot stronger mentally and physically. Keep it up 👍

Monique te gast bij het radio programma ZorgSaam

Op 24 september 2020 was  ik te gast bij het radio programma ZorgSaam van RTV Lansingerland. Hierin had ik 2 uur lang een uitgebreid gesprek over mijn praktijk.

Beluister hier de fragementen.

Monique Moor te gast bij ZorgSaam van RTV Lansingerland

Hoe cliënten mij ervaren

Fijne en persoonlijke aanpak

Ik heb een aantal sessies bij Monique gehad. Monique heeft mij geholpen om de draad weer op te pakken na mijn relatiebreuk. Erg fijne en persoonlijke aanpak. Legt absoluut geen woorden in de mond en respecteert de situatie en persoon door zelf tot inzichten te laten komen. 

Jeroen

Brede vakkennis

Voor mijn opleiding tot professioneel coach heb ik leercoaching van Monique gehad. Monique heeft mij met veel betrokkenheid begeleid. Met haar brede vakkennis heeft zij mij inzichten gegeven in blokkades die mij in de weg stonden om mij te ontwikkelen als coach. Daarnaast heeft zij gul haar kennis met mij gedeeld, waardoor ik nu nog meer tools heb om mijn klanten te ondersteunen in hun proces.

Jane (leertherapie)

Gedachtengang stuk positiever

Mede door middel van Monique haar luisterende oor, tips, huiswerkopdrachten en diverse methodes en technieken is mijn gedachtegang weer een stuk positiever! Ook bewustwording van bepaalde situaties is een stuk verbeterd. Ik zal Monique aan iedereen aanraden!

CS

Wil jij ook weer vanuit eigen kracht grip op je leven?

Neem dan nu het heft in eigen hand en neem contact op.

Gratis e-book:

7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je download hem hier gratis.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Geef grenzen aan en kom in balans met 7 tips voor meer grip op je leven

Gratis e-book: 7 tips voor meer grip op je leven

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

jouw e-book 'Grip op je Relatie'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op je relatie Hardcopy en ebook

5 Gratis tips

voor meer

Grip op je Relatie

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer grip op je relatie.

Je ontvangt 5 dagen lang elke dag een korte video (microtraining) met tips en oefeningen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Gelukkig worden, zijn en blijven'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor de Relatie Challenge:

Doen, Durven of Waarheid | Date Night

Vul je gegevens in en je ontvangt meer informatie via de mail (via email adres info@hetrelatiespel.nl)

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z' en 'Gelukkig Worden, Zijn en Blijven

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in enontvang direct

'Grip op je Relatie' en 'Gelukkig Worden, Zijn en Blijven'in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Fit & Vitaal Coaching

Fit & Vitaal Coaching

I will be back soon

Fit & Vitaal Coaching
Hallo,
Klik op de button hieronder om mij een bericht te sturen. Ik laat dan zo snel mogelijk wat van mij horen!
Groeten, Monique
WhatsApp