Vanwege de maatregelen omtrend het Corona virus worden alle trainingen digitaal aangeboden. 

Een medewerker die goed in zijn vel zit, presteert beter

zet uw medewerkers en teams in hun kracht door coaching en training
5

Zet uw medewerker in zijn kracht

Laat uw medewerker zijn competenties ontwikkelen of meer in balans komen met individuele coaching of een passende training.

5

Laat uw team beter presteren

Een groep mensen is niet vanzelfsprekend een team. Ontwikkel uw team naar meer daadkracht en een betere samenwerking.

5

Zet uw managers in de lead op verzuim

Ziekte overkomt je. Verzuim is een keuze. Laat uw managers meer invloed uitoefenen op hun verzuim en meer zelfinzicht krijgen over hun rol hierin.

Grip op werk

Medewerkers die goed in hun vel zitten, werken in een prettige omgeving en goed kunnen opschieten met hun collega’s, presteren beter.

Als werkgever heeft u hierin een grote rol. Aandacht voor medewerkers, aandacht voor de teams en aandacht voor verzuim zijn hierin belangrijke elementen.

Met de trainingen en individuele coaching van Fit & Vitaal Coaching krijgt u als werkgever meer grip op de prestaties van uw medewerkers en gunt u hen meer grip op hun werk.

Ze komen beter in balans, staan steviger in hun schoenen en ontwikkelen competenties die hun meer zelfvertrouwen geven.

“Het succes van een organisatie is afhankelijk van het welzijn van zijn medewerkers.”

De medewerkers zijn het bedrijf

Uw bedrijf valt of staat met uw medewerkers. Een niet gemotiveerde medewerker, een slecht functionerend team of hoog verzuim kunnen grote gevolgen hebben voor het succes en de omzet van het bedrijf.

Voor 17 jaar heb ik gewerkt bij een arbodienstverlener en ben ik gesprekspartner geweest van tientalle grote bedrijven in de retail en zakelijke dienstverlening. Bedrijven waar verzuim minimaal was tot zeer zorgwekkend. De aandacht voor verzuim en de medewerkers was hierbij essentieel. Evenals de aandacht en de kennisontwikkeling van degene die het verzuim moesten oppakken binnen het bedrijf.

Het begeleiden van de medewerkers en het trainen van de managers had direct effect op de prestaties van het bedrijf en het verlagen van het verzuim.

Geef de juiste aandacht aan uw medewerkers en pak de grip op het werk.

l

Zet de medewerker in zijn kracht

Uw medewerker presteert beter door meer zelfvertrouwen, zelfinzicht en balans.

l

Zet het team in zijn kracht

Het team werkt beter samen en het teamdoel staat centraal. 

l

Zet de managers in hun kracht

Uw managers pakken het verzuim op vanuit kennis en zelfinzicht, en verhogen de drempel tot ziekmelden.

Ervaringen van mijn klanten

Op een vertrouwelijke manier gecoacht

Binnen onze logistieke organisatie (Detailresult Logistiek) hebben wij al diverse malen voor individuele medewerkers een coachingstraject ingezet bij Fit en Vitaal Coaching. Medewerkers worden op een vertrouwelijke manier gecoacht en begeleidt. Ze verkrijgen hierdoor meer zelfinzicht en kunnen hierdoor beter functioneren. Uiteraard zijn wij als organisatie hier zeer tevreden mee en zullen in de toekomst zeker vaker gebruik maken van de trajecten van Fit & Vitaal Coaching! Zeker een aanrader.

Tessa Huijgen

HR manager

Afwisselende training en houdt goed bij de les

Ik vind dat je rust uitstraalt, goed verstaanbaar bent en de groep goed betrekt in de training. Je stelt veel open vragen en laat de cursusgroep veel inbrengen, waar je vervolgens weer op inspringt. Er was een goede afwisseling tussen besproken theorie, het projecteren van sheets en het doen van rollenspellen. Dat maakt de training afwisselend, en houdt je bij de les. Mij heb je in ieder geval goed bereikt, en ik ben met meer bagage naar huis gegaan.

Richard Meier

Manager

Grip op werk door coaching en training

Met het programma Grip op Werk van Fit & Vitaal Coaching zet u uw medewerkers en teams in hun kracht. Dit door inzet van het programma wat bij hen past. Middels individuele coaching trajecten of trainingen in kleine groepen.

Hieronder staan de verschillende mogelijkheden vermeld. Aanvragen kan door een offerte aan te vragen of contact op te nemen. Bent u op zoek naar meer maatwerk, neem dan ook contact op.

Vraag nu een offerte aan

Ervaringen van mijn cliënten

Rust in zakelijke gesprekken brengen

Een aantal sessies met Monique gehad. Zonder teveel in detail te willen treden komt het er op neer dat ik collega’s niet op de juiste manier benaderde volgens mijn manager. In de sessies hier uitvoerig met Monique over gesproken, o.a. aan de hand van voorbeelden. De technieken die ze me aanreikte om gesprekken anders te voeren (bijv. met de axenroos), rust in de gesprekken te brengen enz. hebben me enorm geholpen.

RR

Stress herkennen en in kiem smoren

Enige weken geleden besefte ik me dat ik iets moest gaan doen aan de stress die mijn werk met zich meebracht. Op aanraden van HR ben ik gaan zoeken naar een coach. Een van Monique’s sterkste punten is het voorhouden van de spreekwoordelijke spiegel. Zeer confronterend maar uiterst effectief! Ook heeft ze mijn “mentale gereedschapskist” aangevuld met technieken om bv oplopende stress snel te herkennen en in de kiem te kunnen smoren.

NN2KB

Gun uw medewerkers meer grip op hun werk

Ik maak graag een maatwerk offerte afgestemd op uw medewerker en bedrijf

Grip op Geluk Basis

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op GelukPersonalJe hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis e-book: 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Je hebt je met succes ingeschreven!

Reserveer alvast jouw e-book

Veranderen van A tot Z

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium Verjaardagsaanbod

Je hebt je met succes ingeschreven!