Wie ben ik?!
Pak de grip op je leven terug met deze training in persoonlijke ontwikkeling 'Wie ben ik?!'
5

Ga jij vaak je grenzen over?

Keer op keer stel je je grens en ga je er toch weer overheen. Voor de lieve vrede, omdat het niet anders kan, omdat het je zo geleerd is. Is dit wat je je kinderen wilt meegeven?
5

Ben je de balans kwijt?

Altijd maar aan het rennen, vliegen en haasten. Je hebt moeite om aan alle verwachtingen te voldoen en al helemaal geen tijd voor jezelf. Is dit hoe je je leven voor je zag?

5

Word jij geleefd?

Het leven is druk. Er moet van alles en iedereen trekt aan je. Je hebt het gevoel dat je volledig geleefd wordt en geen eigen inbreng meer hebt. Waar blijf jij?

Kom in je eigen kracht en pak de grip op je leven terug met de training persoonlijke ontwikkeling Wie ben ik

Helen: “Eindelijk koos ik voor mijzelf.”

‘Al jaren was ik mijzelf voorbij aan het rennen. Ik had de zorg voor mijn vader. De relatie met mijn zus verliep al jaren stroef. En er werd veel verwacht op mijn werk. Ik was moe, snel boos en leefde op de automatische piloot.

Toen ik mijn baan kwijtraakte door reorganisatie en mijn partner ook nog eens ziek werd, wist ik dat ik iets moest gaan doen. Als ik niet voor mijzelf ging zorgen, zou ik omvallen en dat kon echt niet.

Ik had Rogier en Monique in de plaatselijke krant gezien met hun training ‘Wie ben ik?!’. Dat was precies wat ik nodig had. Balans, niet meer geleefd worden en niet meer over mij heen laten lopen. Er viel al een last van mijn schouders toen ik mij inschreef. Eindelijk koos ik voor mijzelf!

De combinatie van mentaal en fysiek was voor mij zeer krachtig. Het maakte me sterk om keuzes te maken en moeilijke beslissingen te nemen. En als bonus vond ik kort daarna een baan in het bedrijf bij een van de andere deelnemers?.’

 

Kom in je eigen kracht. Pak de grip terug en weet weer wie JIJ bent 

Vanuit passie, kennis en kunde ontstaan

Rogier werkte als fysiotherapeut en personal trainer bij een reintegratie bedrijf. Monique werkte voor een arbodienst en begeleide jarenlang mensen terug naar werk.

Beiden wilden ze meer kunnen betekenen in het begeleiden van mensen. Hun expertise en passie voor het sterker maken van mensen meer inzetten. Beiden kozen ze voor een eigen bedrijf. Monique al in 2007, Rogier in 2011.

In 2018 leerden ze elkaar kennen. Hun verhalen van doorploeteren, keuzes maken, sprong in het diepe wagen en doen, was bijna gelijk. Het schepte een band waarmee de samenwerking begon. Vanuit passie voor hun vak, eigen levenservaring, en kennis en kunde ontwikkelden ze de training ‘Wie ben ik?!’

Want ze wisten als geen ander hoe lastig het is om grip te pakken op je leven en de sprong tot iets nieuws te wagen.

Mentaal en fysiek terug in je eigen kracht

De persoonlijke ontwikkeling training ‘Wie ben ik?!’ is een groepstraining die bestaat uit 5 dagdelen van 4 uur. Elk dagdeel begint met 2 uur mentale training met coach Monique Moor. Je gaat actief met jezelf aan de slag met erkende methoden in persoonlijke ontwikkeling.

Vervolgens is er 2 uur fysieke training met fysiotherapeut Rogier Staartjes van VitalityMove. De fysieke training gaat door op wat eerder op de dag is aangepakt bij Monique. De training is voor elk niveau. Het is een fysieke versteviging op de mentale training.

Door deze combinatie kom je zowel mentaal als fysiek meer in contact met jezelf en leer je weer te handelen vanuit je eigen kracht.

De training ‘Wie ben ik?!’ per dagdeel

Dag 1

Deze dag beginnen we bij JOU. Waar jij voor staat en wat hoort bij jou vanuit de kern van jouw persoon. Je leert jezelf (weer) echt kennen.

Dag 2

Deze dag gaat over hoe JIJ in het leven staat. Wat jouw waarden zijn. Waar jij belang aan hecht. Én of je hier niet volledig aan voorbij gaat in de dagelijkse hectiek… (inzicht in grenzen, behoeften, jouw IK)

Dag 3

Inzicht is natuurlijk niet genoeg. Er moet wat gaan gebeuren. Deze dag gaan we hierop actie zetten. Het heft weer in eigen handen nemen.

Dag 4

Veranderen is lastig, dat weten we allemaal. Maar opgeven doen we niet. We pakken deze dag door.

Dag 5

Dag 5 komen alle dagen samen. Wie ben jij?! Wat hoort bij jou, wat heb je ontdekt en wat is er veranderd. Én … we gaan het vieren!

Fit & Vitaal Coaching bij ZorgSaam

Op 24 september 2020 was ik te gast bij het radioprogramma ZorgSaam bij RTV Lansingerland. De training Grip op Geluk kwam hierbij ook ter sprake:

Ontdek weer wie JIJ bent!

Jij bent in balans

Je maakt keuzes in wat moet en wat jij wilt. Je weet hierdoor de balans te bewaren in je drukke leven.

Jij staat in je kracht

Je kent en respecteerd je grenzen. Je maakt beslissingen vanuit je eigen kracht en komt tegemoed aan je eigen behoeftes.

Jij hebt grip op je eigen leven

Jij bepaalt en hebt het heft weer volledig in eigen hand. Je laat je niet meer geleefd worden.

Ervaringen van deelnemers van de training Wie ben ik?!

Een training die je uitdaagt

Als je op zoek bent naar wat je zelf graag wilt is dit echt een training die je uitdaagt. De opdrachten zetten je aan het denken en de combinatie met het bewegen maakt dat je steeds duidelijker krijgt waar je grenzen liggen, wie je bent en wat je wilt. Je wordt je er goed bewust van hoe het mentale en lichamelijke met elkaar samen hangen.

Tanja

De tools geleerd om het anders aan te pakken

Ik heb er heel veel aan gehad om mijn leven op de rail te krijgen, in ieder geval een start gemaakt. Onder ogen gezien dat ik beter voor mezelf moet zorgen en mezelf moet uiten. Ik heb de tools geleerd om het anders aan te pakken. Ik heb meer van mezelf geleerd.

Gita

Werken aan grenzen, doelen, uitdagingen en valkuilen

Een intensieve training die het onderste van je naar boven haalt en waarbij je goed kan werken aan je grenzen, doelen, uitdagingen en valkuilen.
De training zit goed in elkaar zowel voor het psychologische als lichamelijke stuk.

Edwin

Persoonlijke ontwikkeling training: Wie ben ik?!

Je leeft in een 24-uurs maatschappij waarin veel van je wordt verwacht. Hierdoor ren en vlieg je wat af en sta je weinig stil. Je raakt uit balans, wordt geleefd en gaat continu je grenzen over. Daarnaast spelen overtuigingen en wat jij geleerd hebt van je ouders je parten in het kiezen voor jezelf.

En hoe jij leeft heeft effect op je kinderen. Want wat jij doet, wat jij laat zien, gaan ze onbewust kopiëren. Ookal wil en zeg je iets anders. En zo leer je je kinderen te doen wat jij doet. Te leven hoe jij nu leeft.

Maar dat kan anders. Laat je door ons zowel mentaal als fysiek trainen. In deze training in persoonlijke ontwikkelingWie ben ik?!’ pak jij de grip op je leven weer terug. Neem je het heft  in eigen hand en kom in je eigen kracht. Maak je keuzes vanuit jezelf en geef je gehoor aan jouw behoeftes.

Jij verdient het om te zijn Wie Jij Bent (en je kinderen ook)! Dus claim deze tijd voor jezelf en ga je eigen leven leiden.

Trainingsdata

  • Zaterdagochtend: 15 en 29 oktober, 5, 12 en 19 november 2022 van 09:00 uur tot 13:00 uur. (nog 2 plekken )
  • Zaterdagochtend: 21 en 28 januari en 11, 18 en 25 februari 2023 van 09:00 uur tot 13:00 uur. (nog 6 plekken )
  • Zaterdagochtend: 13 en 20 mei en 3, 10 en 11 juni 2023 van 09:00 uur tot 13:00 uur. (nog 6 plekken )

NB: De training vindt op locatie plaats op de Leeuwenhoek 86 in Berkel en Rodenrijs.

Veelgestelde vragen

Stel dat ik een keer niet kan, wat dan?
Mocht je één van de genoemde data niet aanwezig kunnen zijn dan gaan we kijken met alle deelnemers of de training een dagdeel verplaatst kan worden. In dezelfde week of in een andere week.

Is dit niet mogelijk dan zorgen we ervoor dat jij de informatie van die trainingsdag alsnog meekrijgt.

Hoe wordt gezorgd dat het beklijft?
Wij hebben de training zo opgebouwd dat je er niet alleen nu wat aan hebt maar ook later. We kunnen echter natuurlijk niet jouw inzet hierbij bepalen. Wel hebben we meerdere reacties van oude deelnemers gehad die aangeven nog steeds profijt van de training te hebben.
Kan mijn werkgever de training ook voor mij betalen?
Zeker. Als je ons voorziet van een contactpersoon, adresgegevens en email adres maken wij graag een offerte voor je werkgever.

Ervaringen van deelnemers 6 maanden na de training

Nog elke dag profijt

Afgelopen juni een zeer verhelderende training ‘Wie ben ik’ gekregen van Monique en Rogier waar ik mijn verdwenen Ik een stuk heb terug gevonden. Het heeft mij mentaal en fysiek een stuk sterker gemaakt. Ik heb nog elke dag profijt van jullie training.

Joslyn

Sterker en bewuster

Een half jaar na de training sta ik goed in het leven. De cursus heeft me sterker gemaakt en ook bewuster. Zowel in het privé als ook op werk.

Deze cursus heeft mij ook gemaakt tot wat ik nu ben. Ik ben actiever en gebruik nog steeds de tips & tricks als ik ze nodig heb.

Edwin

Beter beoordelen invloed of niet

Ik heb de training “Wie ben ik” als prettig en leerzaam ervaren.

Het heeft mij inzichten in mijzelf gegeven , waardoor ik nu beter kan beoordelen of ik ergens invloed op heb of niet.

Charlotta

Pak de grip op je leven terug en schrijf je nu in!

1 + 9 =

Fit & Vitaal Coaching gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.

Heb je een vraag? Neem contact op.

Heb je vragen of weet je niet zeker of deze training iets voor jou is? Neem contact op.
Geef grenzen aan en kom in balans met 7 tips voor meer grip op je leven

Gratis e-book: 7 tips voor meer grip op je leven

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

jouw e-book 'Grip op je Relatie'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op je relatie Hardcopy en ebook

5 Gratis tips

voor meer

Grip op je Relatie

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer grip op je relatie.

Je ontvangt 5 dagen lang elke dag een korte video (microtraining) met tips en oefeningen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data en andere informatie over de 'Wie ben ik?!' Training?

Vul hieronder je gegevens in en we houden je op de hoogte!

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Gelukkig worden, zijn en blijven'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!