Wie ben ik?!
Pak de grip op je leven terug met deze training in persoonlijke ontwikkeling 'Wie ben ik?!'
5

Ben je de balans kwijt?

Altijd maar aan het rennen, vliegen en haasten. Je hebt moeite om aan alle verwachtingen te voldoen en al helemaal geen tijd voor jezelf. Is dit hoe je je leven voor je zag?

5

Word jij geleefd?

Het leven is druk. Er moet van alles en iedereen trekt aan je. Je hebt het gevoel dat je volledig geleefd wordt en geen eigen inbreng meer hebt. Waar blijf jij?

5

Ga jij vaak je grenzen over?

Keer op keer stel je je grens en ga je er toch weer overheen. Voor de lieve vrede, omdat het niet anders kan, omdat het je zo geleerd is. Is dit wat je je kinderen wilt meegeven?

Kom in je eigen kracht en pak de grip op je leven terug met de training persoonlijke ontwikkeling Wie ben ik

Helen: “Eindelijk koos ik voor mijzelf.”

‘Al jaren was ik mijzelf voorbij aan het rennen. Ik had de zorg voor mijn vader. De relatie met mijn zus verliep al jaren stroef. En er werd veel verwacht op mijn werk. Ik was moe, snel boos en leefde op de automatische piloot.

Toen ik mijn baan kwijtraakte door reorganisatie en mijn partner ook nog eens ziek werd, wist ik dat ik iets moest gaan doen. Als ik niet voor mijzelf ging zorgen, zou ik omvallen en dat kon echt niet.

Ik had Rogier en Monique in de plaatselijke krant gezien met hun training ‘Wie ben ik?!’. Dat was precies wat ik nodig had. Balans, niet meer geleefd worden en niet meer over mij heen laten lopen. Er viel al een last van mijn schouders toen ik mij inschreef. Eindelijk koos ik voor mijzelf!

De combinatie van mentaal en fysiek was voor mij zeer krachtig. Het maakte me sterk om keuzes te maken en moeilijke beslissingen te nemen. En als bonus vond ik kort daarna een baan in het bedrijf bij een van de andere deelnemers?.’

 

Kom in je eigen kracht. Pak de grip terug en weet weer wie JIJ bent 

Vanuit passie, kennis en kunde ontstaan

Rogier werkte als fysiotherapeut en personal trainer bij een reintegratie bedrijf. Monique werkte voor een arbodienst en begeleide jarenlang mensen terug naar werk.

Beiden wilden ze meer kunnen betekenen in het begeleiden van mensen. Hun expertise en passie voor het sterker maken van mensen meer inzetten. Beiden kozen ze voor een eigen bedrijf. Monique al in 2007, Rogier in 2011.

In 2018 leerden ze elkaar kennen. Hun verhalen van doorploeteren, keuzes maken, sprong in het diepe wagen en doen, was bijna gelijk. Het schepte een band waarmee de samenwerking begon. Vanuit passie voor hun vak, eigen levenservaring, en kennis en kunde ontwikkelden ze de training ‘Wie ben ik?!’

Want ze wisten als geen ander hoe lastig het is om grip te pakken op je leven en de sprong tot iets nieuws te wagen.

Mentaal en fysiek terug in je eigen kracht

De persoonlijke ontwikkeling training ‘Wie ben ik?!’ is een groepstraining die bestaat uit 5 dagdelen van 4 uur. Elk dagdeel begint met 2 uur mentale training met coach Monique Moor. Je gaat actief met jezelf aan de slag met erkende methoden in persoonlijke ontwikkeling. 

Vervolgens is er 2 uur fysieke training met fysiotherapeut Rogier Staartjes van VitalityMove. De fysieke training gaat door op wat eerder op de dag is aangepakt bij Monique. De training is voor elk niveau. Het is een fysieke versteviging op de mentale training. 

Door deze combinatie kom je zowel mentaal als fysiek meer in contact met jezelf en leer je weer te handelen vanuit je eigen kracht.

De training ‘Wie ben ik?!’ per dagdeel

Dag 1

Deze dag beginnen we bij JOU. Waar jij voor staat en wat hoort bij jou vanuit de kern van jouw persoon. Je leert jezelf (weer) echt kennen.

Dag 2

Deze dag gaat over hoe JIJ in het leven staat. Wat jouw waarden zijn. Waar jij belang aan hecht. Én of je hier niet volledig aan voorbij gaat in de dagelijkse hectiek… (inzicht in grenzen, behoeften, jouw IK)

Dag 3

Inzicht is natuurlijk niet genoeg. Er moet wat gaan gebeuren. Deze dag gaan we hierop actie zetten. Het heft weer in eigen handen nemen.

Dag 4

Veranderen is lastig, dat weten we allemaal. Maar opgeven doen we niet. We pakken deze dag door.

Dag 5

Dag 5 komen alle dagen samen. Wie ben jij?! Wat hoort bij jou, wat heb je ontdekt en wat is er veranderd. Én … we gaan het vieren!

Ontdek weer wie JIJ bent!

Jij bent in balans

Je maakt keuzes in wat moet en wat jij wilt. Je weet hierdoor de balans te bewaren in je drukke leven.

Jij staat in je kracht

Je kent en respecteerd je grenzen. Je maakt beslissingen vanuit je eigen kracht en komt tegemoed aan je eigen behoeftes.

Jij hebt grip op je eigen leven

Jij bepaalt en hebt het heft weer volledig in eigen hand. Je laat je niet meer geleefd worden.

Ervaringen van deelnemers van de training Wie ben ik?!

Wie je bent en wat je wilt

Als je op zoek bent naar wat je zelf graag wilt is dit echt een training die je uitdaagt. De opdrachten zetten je aan het denken en de combinatie met het bewegen maakt dat je steeds duidelijker krijgt waar je grenzen liggen, wie je bent en wat je wilt. Je wordt je er goed bewust van hoe het mentale en lichamelijke met elkaar samen hangen. 

Tanja

Zwaar maar prettig

Na een zwaar jaar ben ik Fit & Vitaal Coaching gaan volgen en de training ‘Wie ben ik’  gaan doen. Zowel Monique als Rogier laten mij naar de toekomst kijken, wat wil IK, en het verleden achter mij te laten. Ik heb de training als zwaar maar prettig en leerzaam ervaren.

Joslyn

Psychologisch en lichamelijk 

Een intensieve training die het onderste van je naar boven haalt en waarbij je goed kan werken aan je grenzen, doelen, uitdagingen en valkuilen.
De training zit goed in elkaar zowel voor het psychologische als lichamelijke stuk.

Edwin

Persoonlijke ontwikkeling training: Wie ben ik?!

Je leeft in een 24-uurs maatschappij waarin veel van je wordt verwacht. Hierdoor ren en vlieg je wat af en sta je weinig stil. Je raakt uit balans, wordt geleefd en gaat continu je grenzen over. Daarnaast spelen overtuigingen en wat jij geleerd hebt van je ouders je parten in het kiezen voor jezelf.

En hoe jij leeft heeft effect op je kinderen. Want wat jij doet, wat jij laat zien, gaan ze onbewust kopiëren. Ookal wil en zeg je iets anders. En zo leer je je kinderen te doen wat jij doet. Te leven hoe jij nu leeft.

Maar dat kan anders. Laat je door ons zowel mentaal als fysiek trainen. In deze training in persoonlijke ontwikkelingWie ben ik?!’ pak jij de grip op je leven weer terug. Neem je het heft  in eigen hand en kom in je eigen kracht. Maak je keuzes vanuit jezelf en geef je gehoor aan jouw behoeftes. 

Jij verdient het om te zijn Wie Jij Bent (en je kinderen ook)! Dus claim deze tijd voor jezelf en ga je eigen leven leiden.

Trainingsdata

  • Zaterdagochtend: 16, 23 en 30 oktober, 6 en 13 november 2021 van 09:00 uur tot 13:00 uur. (nog  4 plekken beschikbaar)
  • Zaterdagochtend: 12, 19 en 26 februari , 6 en 13 maart 2022 van 09:00 uur tot 13:00 uur. (nog  6 plekken beschikbaar)

NB: De training vindt op locatie plaats op de Leeuwenhoek 86 in Berkel en Rodenrijs. Indien de Corona richtlijnen dit niet toelaten wordt er gezocht naar een passende oplossing.

Veelgestelde vragen

Stel dat ik een keer niet kan, wat dan?

Mocht je één van de genoemde data niet aanwezig kunnen zijn dan gaan we kijken met alle deelnemers of de training een dagdeel verplaatst kan worden. In dezelfde week of in een andere week. 

Is dit niet mogelijk dan zorgen we ervoor dat jij de informatie van die trainingsdag alsnog meekrijgt. 

Hoe wordt gezorgd dat het beklijft?

Wij hebben de training zo opgebouwd dat je er niet alleen nu wat aan hebt maar ook later. We kunnen echter natuurlijk niet jouw inzet hierbij bepalen. Wel hebben we meerdere reacties van oude deelnemers gehad die aangeven nog steeds profijt van de training te hebben. 

Kan mijn werkgever de training ook voor mij betalen?

Zeker. Als je ons voorziet van een contactpersoon, adresgegevens en email adres maken wij graag een offerte voor je werkgever.

Ervaringen van deelnemers 6 maanden na de training

Nog elke dag profijt

Afgelopen juni een zeer verhelderende training ‘Wie ben ik’ gekregen van Monique en Rogier waar ik mijn verdwenen Ik een stuk heb terug gevonden. Het heeft mij mentaal en fysiek een stuk sterker gemaakt.

Ik heb nog elke dag profijt van jullie training. 

Joslyn

Sterker en bewuster

Een half jaar na de training sta ik goed in het leven. De cursus heeft me sterker gemaakt en ook bewuster. Zowel in het privé als ook op werk.

Deze cursus heeft mij ook gemaakt tot wat ik nu ben. Ik ben actiever en gebruik nog steeds de tips & tricks als ik ze nodig heb.

Edwin

Beter beoordelen invloed of niet

Ik heb de training “Wie ben ik” als prettig en leerzaam ervaren.

Het heeft mij inzichten in mijzelf gegeven , waardoor ik nu beter kan beoordelen of ik ergens invloed op heb of niet.

Charlotta

Pak de grip op je leven terug en schrijf je nu in!

12 + 10 =

Fit & Vitaal Coaching gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.

Heb je een vraag? Neem contact op.

Heb je vragen of weet je niet zeker of deze training iets voor jou is? Neem contact op.

Gratis e-book:

7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je download hem hier gratis.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Basis

Je hebt je met succes ingeschreven!

Grip op GelukPersonalJe hebt je met succes ingeschreven!

Grip op Geluk Premium

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis e-book: 7 tips om meer grip op je leven te krijgen

Met deze praktische tips zet je de eerste stap naar meer balans in je leven.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Reserveer alvast jouw e-book

Veranderen van A tot Z

Je hebt je met succes ingeschreven!

Aanmelden voor Tips en Informatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

'Veranderen van A tot Z'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

het e-book 'Het Kompas der Liefde'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Online training Gelukkig worden zijn en blijven

Grip op Geluk

Zomer aanbieding

Vul hieronder je gegevens in en klik op bestellen. 

Je wordt doorgestuurd naar de betaallink.

 

Je hebt je met succes ingeschreven!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct

jouw e-book 'Grip op je Relatie'

in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Pre-order het e-book

'Grip op je Relatie'

Na invullen van je gegevens en klik op de knop, word je doorgeleid naar de betaalpagina. Als je betaling definitief is, ontvang je op 1 april 2021 om 08:00 uur het e-book in je e-mail.

Je hebt je met succes ingeschreven!